Auchanban diplomával arufeltoltonek vesznek fel ha jelentkezek arra a hirdetésre vagy akkor feljebb tesznek egy polccal?
Ha árufeltöltőt keresnek, akkor nem fognak boltvezetőnek felveni, csak mert van egy diplomád.
Én ugyan nem árufeltöltőnek boltba, de technikusnak jelentkeztem már MSc diplomával. Olyan területre, ami a diplomámhoz is passzol. Nem vettek fel, de legalább válszoltak. Arra hivatkoztak, hogy túlképzett vagyok.
Az Auchanban van kereskedelemi manager pozíció. Fél év mire valakiből manager lehet az Auchanba. Managerhez jól jöhet a diploma. Van is ilyen álláshirdetések az Auchan karrieroldalán.
#2: Höhö, bár látnám azt a 100 másik embert az Auchanban... Akkor nem a raktárban rohadnának akár heteket is a raklapok, mert nincs ki kiforgassa. :DDD
Ha úgy jelentkezel, hogy van felsőfokú végzettséged, akkor garantáltan nem vesznek fel, mert manapság is még azt gondolják, a munkáltatók, hogy a ki diplomás az hamar továbbáll és olyan rohadt sok lehetősége van, hogy nem lesz túl motivált "alantasabb" pozíciókban dolgozni.
Ez saját tapasztalat is, jelentkeztem már olyan állásra, amely tökéletesen egybevág az eddigi tapasztalatommal, munkakörömmel, de mégsem vettek fel, instant visszautsítottak, vélhetően a diploma miatt.
#9: Ismerek olyan auchanos árufeltöltőt, aki évek óta dolgozik ebben a rabszolgamunkában.
Mindenki tudja, hogy levelezőn csinálja a diplomát. Emiatt csütörtök éjszakára, péntekre, szombatra nem szokták beosztani.
A fővárosi és az agglomerációs Auchanokban egyszerűen akkora a munkaerőhiány, hogy szerintem örülnek olyan futóbolondnak, még ha diplomás is, aki végre ott dolgozna. Még akkor is, ha csak pár hónapig vagy pár évig dolgozna ott. Diploma nélküliek közül is nagy a fluktuáció az alacsony bérek miatt, sokan mennek át az Aldiba vagy a Lidlbe, mert jobban fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!