Az negatívum a cvmben ha kb évente váltottam munkahelyet?
Figyelt kérdés
Elöszőr egy helyi kkvnál voltam rendszergazda 1 év + 3 hónapig majd egy helyi gyárban it desktop administrator 1 év + 2 hónapig aztán egy napelemekkel foglalkozó céghez váltottam mint it technikus és most szeretnék majd váltani mert a családból mindenki költözik fel Budapestre.2024. júl. 13. 18:44
1/4 anonim válasza:
Hagyd ki az egyik céget és tüntesd fel úgy hogy a másiknál 2 évet töltöttél.
2/4 anonim válasza:
HR szempontjából lehet negatív ha sokszor váltassz munkahelyet, célszerű jó magyarázatot adni hogy mi volt az oka a váltásodnak.
Én összevonásokat nem ajánlom mert bérpapírokból ki tud derülni, hogy hol-mennyit voltál
3/4 anonim válasza:
Ha rákérdeznek, nem volt fejlődési lehetőség, cégen belül nem tudtál váltani, ezért kívül kerestél.
Pályázatnál a kísérőlevélben (motivációs levélben) érdemes említeni, hogy Budapestre költözés miatt keresel új lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!