34 éves vagyok, egy jogi és egy BGE diplomám van. Angolul felsőfokon beszélek. Jelentkeztem az OTP-be hitelellenőrzési menedzsernek. Mi a reális bér ebben a pozícióban?
Bruttó 850e-re gondoltam, most 800e a bérem, igaz ehhez 2 havi bónuszt kapunk.
Van köztetek olyan, aki az OTP-ben dolgozik? Ott van bónusz? SZÉP kártyára adnak? Egészség-, nyugdíjpénztár?
Hosszú távon bírható munkahely? Jellemző egymás fúrása?
A mostani munkahelyemen (multi) magasfokon megy az áskálódás, ebből van elegem.
Ja, a központban kellene dolgoznom, a Babér utcában.
Köszi előre is annak, aki válaszol! 👋
Hee?
1,2 m bruttó. Plusz kafeteria
Havi alapbér igény = jelenlegi éves jövedelem tokkal vonóval juttatásokkal kaffetériával benzinpénzzel + 15 százalék.
Ha az alapbéren felül van valami plusz juttatás az új helyen is akkor az a talált pénz.
Kevesebbért nem szoktam váltani.
Megjegyezlek, és kereken 850 lesz az ajánlatunk. Köszi az infót.
Üdv,
OTP HQ HR
Ott dolgozom.
Cafeteria egységes, éves kb 527 eFt, számos elemből választhatsz (pl szép kártya, de van sok más is).
Alapbéred mellé a pozíciód határozza meg hány havi bónuszod lesz, szakértő-tanácsadó munkakörökben általában 1, a menedzser az már középvezetői szint.
EP havi kb 12 eFt, ONYP a bruttó béred talán 5R-a, ezeknek pontosan utána kellene néznem, fejből nem tudom, de ezek a fenti cafeteria kereten túl, pluszban vannak.
Menedzser az vezetői szint, nagyon kevés a 850- az egy nem senior szellemi beosztott alapbére a headoffice-ban.
Gondold ezt át normálisabban.
Nagyon kevés a bruttó 850, lefelé lóg ki a sávból.
Bruttó 1.2-1.3 a reális.
Megtaláltam az állást, amire a kérdező jelentkezhetett, mert kiváncsi voltam.
Úgy vettem észre, hogy az OTP az utóbbi időben szereti elinflálni a pozíció neveket, pl. sima reporting pozikat Business Analystként hirdetnek és társai. Itt is ez a helyzet, azért ez nem klasszikus manageri pozi, inkább medior / senior pozi.
A job description Ben semmi extra tudást nem kérnek, a bruttó 900-1.000.000 reális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!