Milyen dolgozni a Magyar Államkincstárnál?
Nem konkrét válasz, de saját tapasztalat és sokat elmond szerintem a céges kultúráról:
Képzett, többdiplomás, oklevelekkel rendelkező közgazdász vagyok külföldi egyetemi és munkatapasztalattal, és anno jelentkeztem egy ennek megfelelő állásra, mivel azt azért le kell szögezni, hogy szakmailag nagyon komoly munka zajlik ott.
1-1.5 hónap után írt vissza egy HR-es, hogy köszöni a jelentkezést, nagyon tetszik a CV-m (nyilván, lol), de ahhoz hogy továbbmenjünk, muszáj lenne egy motivációs levelet is csatolnom a jelentkezéshez.
Annyira felhúztam magam, hogy hagytam a fenébe az egészet, mert ahol már a kiválasztás során ilyen rugalmatlan hülyeségeken megy a szívózás, csak rosszabb lehet a konkrét szervezeti kultúra.
Szomszédasszonyom dolgozott ott. Hajnalban ment, este jött haza. Volt, hogy hétvégén is dolgoztak (majd 1 évig), mert éppen másik rendszerre álltak át, ami nyilván szarabb lett, mint az előző.
Nyugdíj előtti években otthagyta, mert már nem bírta.
Ahogy mondani szokták -> PC-vel dolgoznak a közigazgatásban. Papírral és Ceruzával = PC
:)
És ez sajnos így is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!