Milyen állatokkal kapcsolatos munkát tudnátok, amihez nem a tűző napon kell lenni? Nem bírom a meleget.
Bírom a fizikai munkát, mindent ami azzal jár.
Csak sajnos 40/nő vagyok, képzettségem nincs.
#5 Csak önkéntes munkáért nem kap pénzt. Ez a "pénz nincs, de legalább munka sok van" állapot. Ne érts félre, én is sokáig önkénteskedtem menhelyen, de ez olyan dolog, amit nem a pénzért csinál az ember.
Gondozók, tenyésztők végzettséggel vagy legalább bizonyítható szaktudással rendelkeznek, tenyésztőnek mondjuk hiába is mennél, ha nem ismered elég magas szinten a genetikát, ráadásul fajspecifikusan. Végzettség nélkül legfeljebb sunyiban otthon tudsz pénzt keresni ezzel, de ez nem optimális. Ha a lebukás és büntetés esélyét nem vesszük figyelembe, akkor is értened kell, ahhoz amit csinálsz, különben többet árt a tevékenység, mint használ.
Hát akkor pontosan tudod melyik állatot kell hűvösebb, árnyékos körülmények között tartani.
Vagy elmész pingvingondozónak az állatkertbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!