Tudnátok olyan munkát irni, ami biológiával/állatokkal kapcsolatos?
Figyelt kérdés
Az is fontos lenne, hogy jól keressen... Elején azon gondolkodtam, hogy belovagló, lovász legyek külföldön, mert ott gondolom többet keresnek mint itthon...
Biológiából 5 vagyok, és nagyon érdekel.
2019. okt. 25. 10:26
1/6 anonim válasza:
Állatorvos. De akkor az első ne a pénz legyen, hanem az állatok szeretete. Állatgondozó, kertész, vagy bármely tudományos kutató (aki biológiával foglalkozik).
Attól függ, mi érdekel igazán. Ne a pénzt írd, mert akkor azt mondom, hogy menj tőzsde- vagy ingatlanügynöknek vagy ügyvédnek.
2/6 anonim válasza:
Állatorvos. De ha téged elsősorban a pénz érdekel, nem vinném hozzád az állatokat!
4/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem a pénz érdekel. Hanem hogy állatokkal foglalkozzak. De nekem fontos azért, hogy megélhessek..
Állatorvos nem valószínű hogy leszek, nem szeretném az egész életemet a tanulásra szentelni..
2019. okt. 25. 11:53
5/6 anonim válasza:
lehetsz állatgondozó pl állatkertben vagy állatidomár vagy kutyaiskolaba menni mint "tanár"
6/6 anonim válasza:
Kutyakiképző, de hogy úgy jól keress, ahhoz üzleti érzék is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!