Gépészmérnök fizetés bruttó 350.000Ft?
350 még nettóban is elég kevés. Még betanított, szakképzetlen CNC forgácsoló gépkezelōk is keresnek 3-400 bruttókat, vagy akár még többet is ha váltott műszakban dolgoznak.
Gépbeállítót, technológust nem is lehet találni br. 6-800 alatt, főleg Budapesten meg nyugat Mo.-n.
Diplomás gépészmérnökként semmilyen munkát nem vállalnék el, ami nem fizet legalább br 600-at, inkább elmennék ételfutárkodni vagy ilyesmi, amíg nem találok megfelelőt.
Ez nekem is meglepő. Már a garantált bérminimum is 326 ezer forint. A 350 ezer vidéken is szerintem inkább kezdő gépész technikus vagy műszaki menedzser fizetés. Inkább 450-500 ezer a reális. Vagy ott a többit borítékban adják? -kis cégeknél ilyen is van
Ha ilyen keveset ajánlanak, nem is igazán akarnak felvenni. Valószínűleg most éppen nincs is szükségük a plusz munkaerőre.
Az sem mindegy milyen szakirányon végeztél, mennyire kapcsolódik a munkakörhöz, értesz hozzá vagy szinte mindent ott kellene megtanulnod. Ha gyártástechnológia szakirányon volták, annak nyerőnek kellene lenni szerintem.
Pizzafutar netto 450 most videken, ehhez viszonyits.
Bohocot keresnek nagy esellyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!