1/17 anonim válasza:
Mármint, hogy annyit tudsz félretenni havonta, vagy annyit keresnél összesen? Mert első esetben még okés, menj, de második esetben azért nem annyira izmos. 1500€-ból mire fizetsz szállást, kaját, minden egyebet, hááát...
2/17 anonim válasza:
Ha a kinti fizetésedből 1500 Euro marad meg havonta? Igen, megéri!
Ha 1500 Euro a kinti nettó fizetésed? Valószínűleg nem éri meg, hacsak nem fizeti ezen felül a munkáltató a szállást és a bejárást.
Ha 1500 Euro a kinti bruttó fizetésed? Nem, nem éri meg!
3/17 anonim válasza:
Szerintem az is kérdés, hogy hány éves vagy, van-e családod, milyen melót kell ezért végezni, milyen a szállás, van-e lehetőség arra, hogy később ezt a melót ugródeszkaként használva valami jobbat keríts magadnak.
4/17 A kérdező kommentje:
A levonások után maradna ennyi(lakbér, adó, eü járulék) a KG International által mennék ki
júl. 8. 16:44
5/17 A kérdező kommentje:
Nincsen családom, 29 F
júl. 8. 16:45
6/17 anonim válasza:
Nem ebböl fogsz meggazdagodni, de valahol el kell kezdeni, arra szerintem tökéletes az adott feltételeknél.
Ha már kint otthonosan mozogsz, könnyebben találhatsz mást, föleg ha a nyelvet is tökéletesíted anyanyelvi környezetben.
7/17 anonim válasza:
Éppen meglehet de 1500eu nem nagy pénz ha már neki indulsz nagyvilágnak.
8/17 anonim válasza:
Bátyám 1500 eurót keres Németországban, de ebből a lakbér + rezsi le van vonva.
Összességében nem panaszkodik, bár ha tudna németül, akkor dupla ennyit is kereshetne máshol.
9/17 A kérdező kommentje:
Angolul tudok inkább, de ilyen középfokon, mivel nincs kint ismerősöm, így kell segítség
júl. 8. 18:05
10/17 anonim válasza:
Nekem biztos nem erne meg, de honnan tudjuk, hogy neked megeri-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!