Megéri kimenni Hollandiába élni/dolgozni?
Sziasztok!
Egyik baratom tervez kimenni Hollandiaba dolgozni, es gondolkozok rajta, hogy kimegyek vele. Gyári melorol lenne szo.
Ez lenne az pontosan:
Roviden: gyari melo, 2/3 muszakos lehet, az oraber 3200-3500ft kozott mozog (3 muszak eseten vmivel tobb) es szallas/bejutas biztositva van.
Mit gondoltok? Milyen hely Hollandia? Milyen ott a megelhetes stb? Jelenleg Angliaban tartozkodok egyebkent egy onkentes helyen onkenteskedek.
Hollandul egyaltalan nem beszelek, az angolt kozepszinten nyomom. 4 evig tanultam nemetet suliban de semmi nem ragadt ram :D
Ez sok minden függvénye.
konkrétan a munkával szerintem minden rendben lesz. A sokszínű multikulti kollégákkal vagy jól elleszel vagy nem De más tényezők is sokat befolyásolnak. Azon is sok mullik milyen a szállás. Kikkel leszel egy szobában, milyenek a körülmények. Milyenek lesznek a román meg török szomszédok a szállón.
Rohadt drága ott a lakhatás ha magadnak kellene fizetned lenne 400-500 euró egy kis szoba. Akkor eltudod képzelni kb mi vár egy ingyenes munkás szállón.
Angol nyelvel siman elboldogusz, amiatt nem kell agódnod.
Az az órabér szerintem bruttó nem nettó enyit nem fizetnek ilyen munkáért túl soknak tűnik.
Ha olyan tipus vagy, hogy a jég hátán is megélsz akkor menj de ha háklis vagy a lakhatásra és más egyéb tényezőkre akkor gondold végig mégegyszer.
Én ha oda mennék olyan munkát keresnék ahol fizetős a szoba ahol garantált, hogy nem leszel valami hülyével összezárva inkább fizetnék a szállásért és lennék egy szobában egyedül.
Olyan irányból bűzlik nekem ez a hirdetés, hogy nincs odaírva, hogy a szállásra és bejárásra mennyit vonnak le. Mivel az sincs ott, hogy ingyen adják, így nagyon valószínű, hogy nem lesz az. Erre mindenképpen kérdezz rá mielőtt belevágnál, sok helyen indokolatlan pénzeket levonnak ezekre és alig marad utána neked valami + még szar helyen is élsz.
A €10.38 amúgy kb minimálbér Hollandiában, nem fogsz királyként élni belőle, de ha olcsón van a szállás biztosítva akkor havi párszáz eurót talán félre tudsz tenni.
Koszi skacok!
Hat munkasszallora nem szivesen megyek amugy. Ha egyedul vagyok egy szobaban/barattal lakasban azt preferalom. Szval sztem kilove
Johetnek meg valaszok azert.
Menjél a sajtgyarba.
Ott kedvesek jól megfizetnek stbstb.
Annyi hogy egy kis holland nyelvtudás kellene.
Munkaközvetítot tudok mondani .
Amit megosztottál az nem más mint csomagolás az elején.
Az a baj hogy nem írják hogy hol. De azért ha nem nő vagy próbáld meg .
Ha nő vagy akkor ovakodj minden olyantol ami nem konkrét , sok durva dolog van ám
Én dolgoztam Hollandiában pont ilyen munkát , és tök jó, megéri . De fontos az ismeretség azért.
Hova mész merre laknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!