Megéri kimenni Hollandiába élni/dolgozni?
Sziasztok!
Egyik baratom tervez kimenni Hollandiaba dolgozni, es gondolkozok rajta, hogy kimegyek vele. Gyári melorol lenne szo.
Ez lenne az pontosan:
Roviden: gyari melo, 2/3 muszakos lehet, az oraber 3200-3500ft kozott mozog (3 muszak eseten vmivel tobb) es szallas/bejutas biztositva van.
Mit gondoltok? Milyen hely Hollandia? Milyen ott a megelhetes stb? Jelenleg Angliaban tartozkodok egyebkent egy onkentes helyen onkenteskedek.
Hollandul egyaltalan nem beszelek, az angolt kozepszinten nyomom. 4 evig tanultam nemetet suliban de semmi nem ragadt ram :D
#9, 10:
Waalwijk and Tilburg
Ahol nem az van, hogy külön szobát adnak azt messziről kerüld el. Ez csak ilyen városi legenda, hogy jól el lehet lenni több emberrel egy szobában. Saját tapasztalat, Németországban voltam szükségszerűen munkásszállón, mivel nem tudtam saját szobát vagy lakást bérelni fogtam és inkább hazajöttem. Nem fogsz tudni pihenni a másiktól úgyse, főleg, hogyha nem is egy műszakon lesztek. Arról nem beszélve, hogy rendszerint beraknak egy szekrényt, jobb esetbe még egy hűtőt szobánként, aztán oszkozkodj 3-4 emberrel ezen.
Munka meg attól függ majd leírás alapján, hogy hova osztanak be. Csomagolni, kamiont pakolni, stb. Szerencséd van jó helyet fogsz ki, peched van kb. menekülni fogsz onnan.
Ez a Syncreon, en is itt dolgozok.
Mondjuk en szerencses department fogtam mi, egesz nap op.rendszert installalok. Kezdetnek tokeletes, laza munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!