Másnak is nehéz elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Másnak is nehéz elhelyezkedni, vagy a pénz mennyisége vagy a munkatársak ökörsége miatt?júl. 7. 16:00
1/10 anonim válasza:
Az álommeló nem jön magától. Valahol meg kell szerezni hozzá a tapasztalatot.
2/10 anonim válasza:
Ugy gondolod egyedul neked nehez a 8 milliard emberbol?
3/10 A kérdező kommentje:
Igen
júl. 7. 17:32
5/10 anonim válasza:
Baromi nagy szakember hiány van. Betanitott munka sztem a jövőben fele annyi sem lesz mint most, meg tobb ilyen állást fognak kivaltani automatozilassal. Tanulni kellene szakmát.
6/10 anonim válasza:
Ha netán felsőfokú vegzettseged van akkor meg sajnos az nem keresett. De nem kell feledni amúgy, korrigálj minél előbb amíg minél fiatalabb vagy. Jobb most mint 5-10 év múlva. Épìtőiparban dolgozom, itt nem egy szakember 450-500 ezret hazavisz alkalmazottként is.
7/10 anonim válasza:
Persze, ez van ebben a hanyatló országban.
8/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és van szakmám érettségivel, tovább tanulni sajnos nem volt lehetőségem.
júl. 7. 23:19
9/10 anonim válasza:
"Nő vagyok és van szakmám érettségivel, tovább tanulni sajnos nem volt lehetőségem"
Akkor mit csodálkozol? Annyi ilyen jelöltet találni, mint égen a csillag.
Viszont ha ez megnyugtat én elvégeztem a villamosmérnökit (MSc-t is), jelenleg 1,6 milliót keresek home officeból és heti szinten kapok 2-3 megkeresést fejvadászoktól linkedinen 1,8 - 2 milliót ajánlva úgyhogy akinek van piacképes végzettsége annyira nem vészes a helyzete.
10/10 A kérdező kommentje:
3 éve nem tudok elhelyezkedni a szakmámban, csak egyszerű kis bolti eladóként. Hidd el az.
júl. 8. 11:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!