Miért nem akarnak sehol sem 300-350 ezer Ft-nál többet fizetni?
Én cégtulajdonosként minek adjak magasabb fizetést, ha így is van aki 300-350 ezerért elvégzi a munkát? A profiton kívül más nem érdekel. Magasról teszek rá, hogy Melós Pisti megél e a fizetéséből vagy sem.
Nagy valószínűséggel olyan munkát végzel amit 100 másik jelentkező is megcsinálna. Nem kell hozzá agysebésznek lenni. Ellenben ha olyan lenne a tudásod amit az országban csak tízen tudnak, akkor milliókat keresnél.
Kérdező ez ilyen, ugyan úgy ahogy te sem fizetsz 2x annyit egy adott termékért ha megkaphatod fele annyiért. A kereslet-kínálat bizony ilyen.
Amit te tudsz tenni ebben a helyzetben az az hogy tovább fejleszted magadat olyan pozícióba ahol a keresetek magasabbak.
Csak kis szemléltetés: Én olyan szakmában vagyok ahol nagyon nagyon jól lehet keresni, de ha nem küzdök és lépkedek taktikusan előre akkor simán megtörténhet hogy évek alatt a fizetésem lemaradhat akár 50% al is.
Én vállalkozó vagyok.
Tudnod kell, hogy a neked adott fizetés után körülbelöl ugyanannyit fizetünk be a kormánynak.
Aztán:
Használhatónak kell lenned, hogy az elvégzett munkád gyümölcsét jóval többért el lehessen adni, mint amennyit te kapsz.
A vállalkozó egy olyan ember, aki munkahelyeket teremt.
A kisvállalkozó az csak a sajátját, a nagyobbak többet.
Alkalmazottként is egy vállalkozó vagy, aki a saját megélhetéséért vállal felelősséget. A többi felelősséget a másik emberre bizza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!