Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem akarnak sehol sem...

Miért nem akarnak sehol sem 300-350 ezer Ft-nál többet fizetni?

Figyelt kérdés

2024. júl. 5. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Van olyan cég, aki azért nem ad, mert minek adjon többet, ha valaki ennyiért is elvállalja, más cég meg azért nem ad, mert nem tud többet kitermelni.
2024. júl. 5. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

Én cégtulajdonosként minek adjak magasabb fizetést, ha így is van aki 300-350 ezerért elvégzi a munkát? A profiton kívül más nem érdekel. Magasról teszek rá, hogy Melós Pisti megél e a fizetéséből vagy sem.

Nagy valószínűséggel olyan munkát végzel amit 100 másik jelentkező is megcsinálna. Nem kell hozzá agysebésznek lenni. Ellenben ha olyan lenne a tudásod amit az országban csak tízen tudnak, akkor milliókat keresnél.

2024. júl. 6. 07:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzáteszem, hogy ilyen hozzáállással lassan kivérezteti magát egy vállalkozó és nem lehet ennyire önző. Ez történik a lángossal és a fagyival is már több helyen, valaki már be is zárt a magas ára miatt. Csak itt fordítva kell nézni, hogy ő mennyit ad a dolgozójának. az emberek pedig lassan egy idő után felébrednek.
2024. júl. 6. 08:41
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Egy sima melós is meg tud élni. Kulcs az, hogy keress szakma kell. Nem egy vìz-gáz szerelőt, komuvest, lakatos , ácsot ismertem aki kB 400-500 ezret keres alkalmazottként is.
2024. júl. 6. 08:57
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Érettségivel meg tanfolyammal a mai világban sokat ne várj. Vagy vidd tovább egyetemi szintű vegzettsegig vagy csinálj egy keresett szakmat. Az érettségi a munkaeropiacon kB nulla.
2024. júl. 6. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
Mindig ezt írja mindenki, aztán én mégis másfél millió bruttót keresek havonta csak egy érettségivel. Semmilyen papír nem ér semmit sem. A tudás, de főleg a képességek számítanak.
2024. júl. 6. 09:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez ilyen, ugyan úgy ahogy te sem fizetsz 2x annyit egy adott termékért ha megkaphatod fele annyiért. A kereslet-kínálat bizony ilyen.

Amit te tudsz tenni ebben a helyzetben az az hogy tovább fejleszted magadat olyan pozícióba ahol a keresetek magasabbak.

Csak kis szemléltetés: Én olyan szakmában vagyok ahol nagyon nagyon jól lehet keresni, de ha nem küzdök és lépkedek taktikusan előre akkor simán megtörténhet hogy évek alatt a fizetésem lemaradhat akár 50% al is.

2024. júl. 6. 14:44
 18/18 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
100%

Én vállalkozó vagyok.

Tudnod kell, hogy a neked adott fizetés után körülbelöl ugyanannyit fizetünk be a kormánynak.

Aztán:

Használhatónak kell lenned, hogy az elvégzett munkád gyümölcsét jóval többért el lehessen adni, mint amennyit te kapsz.

A vállalkozó egy olyan ember, aki munkahelyeket teremt.

A kisvállalkozó az csak a sajátját, a nagyobbak többet.

Alkalmazottként is egy vállalkozó vagy, aki a saját megélhetéséért vállal felelősséget. A többi felelősséget a másik emberre bizza.

2024. júl. 7. 13:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!