Baráth András gerillamarketinges valóban ekkora mágus?
Figyelt kérdés
Azt ígérte a live videóban, hogy kb.10x többször hívnak be interjúra, és akár bruttó 100k-val magasabb fizetést tudok elérni, ha előfizetek és alkalmazzon a taktikáját. Van vkinek tapasztalata? Nekem kicsit túlzásnak tűnik.2024. júl. 5. 00:09
1/6 anonim válasza:
Nem gondolod ha ennyire penge lenne akkor talált volna magának jól fizető àllást és nem ilyen szerencsétleneket kellene átvernie mint te?
2/6 anonim válasza:
Linkeld a videót. Soha sehol nem ígért ilyet
3/6 anonim válasza:
Ez nem mágia, ez egy szakma. Karrier-tanácsadás, CV-írás, interjútechnika. Egyáltalán nem könnyű dolgok ezek. Szerintem hasznos az ilyen tanácsadás nagyon. Amiket meg írsz, hogy 100K-val magasabb fizetés stb – ez semmi. Simán összehozható a legtöbb szakmában.
4/6 anonim válasza:
#1 - Miért menne állásba, amikor vállalkozóként/cégtulajdonosként többet is meg tud keresni?
5/6 anonim válasza:
Nem feltétlen túlzás. Eléggé nem mindegy, hogy ugyanazt a tudást, tapasztalatot hogyan tálalod az önéletrajzodban.
Amúgy 100+ ezer egy személyes konzultáció nála és hónapokra kapsz időpontot. Hogy mennyit segít nem tudom, mert amikor gondolkodtam rajta (és eljutottam addig, hogy megtudjam az árát) akkor végül elvetettem mert találtam magamtól egy olyan állást amivel azóta is nagyon nagyon elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!