Lidl Területi vezető vélemények?
Figyelt kérdés
Valakinek van esetleg friss, releváns tapasztalata a címben említett poziról? Nagyon vonzó, de eddig kb csak rosszakat olvastam róla, pl. hogy akár hétvégén is menni kell, általában több mint 8 órát stb. Tudtok róla személyes véleményt írni? Igazából pályakezdő vagyok, és nagyon tetszik, hogy rengeteg betanítást kínálnak, viszont cserébe már idegeskedtem már eleget munkán 0 szabadidővel, ezt nem szeretném folytatni. Köszönöm!júl. 1. 20:25
1/4 anonim válasza:
LIDL vel kapcsolatban nincs, de hasonló beosztásban ismerek valakit, aki nem arról híres, hogy rengeteg szabad ideje lenne. Azért a pénzért pedig többet kell általában tenni + a nagyobb felelősség vállalás.
Ha pálya kezdő vagy és ilyen téren szeretnél elhelykedni akkor valahol valamilyen ugródeszkára szükséged lesz tapasztalati szempont miatt.
2/4 anonim válasza:
Felejtsd el!
Rövidpálya, sok stressz, ehhez képest kevés pénz, de ami a legfontosabb!
Nincs jövője!
3/4 anonim válasza:
Szerinted mi a faxé keresnek folyamatosan embert milliós, bmws állásokra?
4/4 anonim válasza:
Hát akkor felejtsd el a Lidl-t. Ott dolgozói szinten is agyrém. Vagy a vásárlók rugdosnak meg leköpnek vagy felülről bacogatnak. Ha nem jó amit csinálsz, repülsz, minden kecmec nélkül. Cuki kis cégnek tűnik kívülről, de nrm véletlenül van az élbolyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!