Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lidl Területi vezető vélemények?

Lidl Területi vezető vélemények?

Figyelt kérdés
Valakinek van esetleg friss, releváns tapasztalata a címben említett poziról? Nagyon vonzó, de eddig kb csak rosszakat olvastam róla, pl. hogy akár hétvégén is menni kell, általában több mint 8 órát stb. Tudtok róla személyes véleményt írni? Igazából pályakezdő vagyok, és nagyon tetszik, hogy rengeteg betanítást kínálnak, viszont cserébe már idegeskedtem már eleget munkán 0 szabadidővel, ezt nem szeretném folytatni. Köszönöm!

2024. júl. 1. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

LIDL vel kapcsolatban nincs, de hasonló beosztásban ismerek valakit, aki nem arról híres, hogy rengeteg szabad ideje lenne. Azért a pénzért pedig többet kell általában tenni + a nagyobb felelősség vállalás.

Ha pálya kezdő vagy és ilyen téren szeretnél elhelykedni akkor valahol valamilyen ugródeszkára szükséged lesz tapasztalati szempont miatt.

2024. júl. 2. 05:32
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Felejtsd el!

Rövidpálya, sok stressz, ehhez képest kevés pénz, de ami a legfontosabb!

Nincs jövője!

2024. júl. 2. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi a faxé keresnek folyamatosan embert milliós, bmws állásokra?
2024. júl. 2. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor felejtsd el a Lidl-t. Ott dolgozói szinten is agyrém. Vagy a vásárlók rugdosnak meg leköpnek vagy felülről bacogatnak. Ha nem jó amit csinálsz, repülsz, minden kecmec nélkül. Cuki kis cégnek tűnik kívülről, de nrm véletlenül van az élbolyban.
2024. júl. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!