Meg lehet találni egy céget telephely alapján?
Figyelt kérdés
A telephelyi címét tudom csak, de se cégnév, se adószám, se semmi. Fantázia neve van de az ugya nem jelent semmit, pl lehet a gyakorikérdések.hu is valami gipszjakab111 kft. szóval nem tudunk semmit csak a telephelyet így sehogy se lehet rákeresni a cégre? A székhely nem az valszeg :S2024. júl. 1. 17:48
2/6 A kérdező kommentje:
Faxa! Akkor be kell küldeni 1 álvásárlot és kérjen blokkot azon kötelező feltünteni a cégnevet.......kivéve az ázsiaiaknak.
2024. júl. 1. 18:15
3/6 anonim válasza:
Meg lehet találni, pl optenben lehet így keresni.
4/6 A kérdező kommentje:
kedves 3-as, elárulod hol? Én csak a székhelyet találtam, melyik menü pontnál lehet a telephelyre? köszi előre is
2024. júl. 2. 15:53
5/6 anonim válasza:
A részletes keresésben van. Viszont azt azért tudni kell, hogy nem minden telephely cégbíróságon jegyzett telephely, így a cégkivonaton nem is jelenik meg, szóval az opten sem tud róla. Lehet ezért nem találod.
6/6 A kérdező kommentje:
Keresem de nem találom, csak széheky, adószám, cégjegyzékszám. Megkaphatom a linket ?
2024. júl. 2. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!