Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnökök! Mennyit kerestek...

Mérnökök! Mennyit kerestek nettóban?

Figyelt kérdés

Mindenhol annyira lehúzzák mostanság a mérnöki fizetéseket.

Tényleg érdekelne, hogy mérnökként mennyit viszel haza, milyen plussz szolgáltatásokat kapsz, hol dolgozol (város) milyen mérnök vagy hány éves tapasztalattal.

Köszönöm, ha válaszolsz.

jún. 29. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Havi netto 2.1 millio, Budapest, Home Office.
jún. 29. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
3.8 millió, Kozármisleny, van még kondibérlet éves bónusz(+1 havi).
jún. 29. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Épìtőmérnök vagyok, 8 éve dolgozom, 500 ezer körül keresek. Ismerek jópár épìtő-épìtész mérnököt akik hasonló tapasztalattal ennyit sem kapnak. Villamos vagy mechatronikai mernokkent sztem lehetne vagy 200al több. És hozzateszem , vezető vagyok.
jún. 30. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Kiberbiztonsági mérnökként 6 éves tapasztalattal nettó 1,3 millió + cafeteria + prémium + home office rezsitámogatás + szolgálati laptop / telefon (egyéni felhasználásra is).

Budapesten van lakásom és Balatonlellén kisebb családi házam, az utóbbi helyről szeretek dolgozni távmunkából, havi 1-2x szoktam bejárni az irodába vagy ha van valami rendezvény, konferencia.

jún. 30. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A sok proletár aki lepontozott nyaljon szart.
jún. 30. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szarok a mérnöki fizetések, főleg Budapesten. 300-700 nettó között alakul szakterülettől és tapasztalattól függően.

Budapesten ebből lószarra sem jutsz soha.

júl. 2. 01:42
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Így utólag lehet, hogy egy pénzügyi kepzes jobban megerte volna úgy, hogy mellette valami ritkább de jobban megfizetett idegen nyelv párosítást megtanulok.
júl. 2. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!