Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az átlagos kereset...

Mennyi az átlagos kereset villamosmérnökként? (saját példával)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

4 év Villamosmérnök tapasztalattal, MSC diplomával Angol nyelvtudással egy nagy multinál jelenleg 830 bruttó a fizetésem mint Folyamat fejlesztő.

Úgy érzem, hogy ettől többet kellene keresnem. Kutattam kicsit és bériránytűket is megnézve olyan 1 millió - 1 millió 100 ezer között kellene keresnem.

Voltam több interjún és Br 900 fölé nem tudtam kialkudni. Mit gondoltok tényleg jó a bruttó 900 a tapasztalatommal?

Ti mennyit kerestek hasonló munkakörben?

jún. 28. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Multinál, de melyik iparágban vagy?
jún. 28. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
1,3 milliót keresek 3 éves tapasztalattal villamosmérnök BSc-vel de más területen (robotok Fuzzy-logikán alapuló vezérlőegységek fejlesztése)
jún. 28. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az a helyzet, hogy a mérnöki bérek már nem olyan kiugroak az átlag fizetéshez képest. És te még villamosmernokkent igyis a szerencsésebbek között vagy. Egy épìtő, vegyész, közlekedés mérnök meg ennyit sem kap sok esetben, pedig azok sem egyszerű szakmák
jún. 29. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:

1.: Jelen pillanatban Borsod megyében nagy multi, elektronikai gyártás, folyamat fejlesztés. Interjúzni dunántúlra, Egerbe illetve Debrecenbe is interjúztam már. Ipar ágak tekintetében is több irányba. Fizetésben nem látok nagy eltérést

2.: Melyik országrészen dolgozol?

jún. 29. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Én is kb ennyit keresek szintén 4 év tapasztalattal, de csak Bsc-vel, angol nélkül, és magyar kkv-nál, szóval szerintem is alul vagy fizetve, bruttó 1 millió lenne reális.
júl. 1. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Bosch vagy sega?
júl. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!