Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SSC-ben dolgozva mennyit...

SSC-ben dolgozva mennyit lehet keresni és milyen követelmények kellenek hozzá? Angol és német középfokú nyelvvizsgám van és dolgoztam már multinál. Érettségim van.

Figyelt kérdés

jún. 27. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet próbálni, ha leadod a bérigényed. Fehérváron pl. már nem is elvárás a diploma, viszont elég rosszul fizetnek.
jún. 27. 23:18
 2/8 IgaziÚriember ***** válasza:
93%
Középfokú? Oda nem olyan emberek kellenek akik csak makognak, hanem akik ki tudják magukat fejezni megfelelő módon (min C1).
jún. 28. 03:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nyelvvizsga a fontos. Tudsz-e majd angolul/németül beszélni a kollégáiddal, ügyfelekkel…
jún. 28. 06:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyelvtudásom az van, külföldön dolgoztam korábban
jún. 28. 08:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan szedi, hogy ha középfokúm van, akkor csak makogok. Rendszeresen fordítok angolra és naplót is angolul írok. Hülyegyerek
jún. 28. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Senkit nem érdekel a nyelvvizsga, lesz nyelvi teszt az számít hogy ott hogy teljesítesz, sscben dolgozom 5 éve, ha érdekel írj szívesen segítek.
jún. 28. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kell hozzá egyfajta idegrendszer meg gyomor.
jún. 28. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

"Kell hozzá egyfajta idegrendszer meg gyomor."

Ezt mégis hogy érted? Teljesen attól függ, hogy milyen kollégákat fogsz ki. Vannak jobb, és vannak rosszabb helyek, de hol nem így működik?

jún. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!