Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tegyük fel (35)-40 évesen...

Tegyük fel (35)-40 évesen akarom majd elkezdeni az egyetemet mondjuk gépészmérnökit komolyan tudnak majd venni 44-45 évesen pályakezdőként van értelme bele kezdenem el tudok majd helyezkedni benne?

Figyelt kérdés
jún. 27. 17:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Miért van hiba?

Egyébként lehet igazad van, te biztos magasan képzett zseni vagyok ja nem.

jún. 28. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
21%

45évesen leszel pályakezdő, akkor talán 50-55 évesen már jobban fogsz keresni mint valami betanított munkás, ezért tényleg megéri 10évet ráölnöd....

Úgy, hogy jó eséllyel nem is fogsz sikerre menni, elég csak ránézni az előző kommentedre, egyértelműen letűnik rólad, hogy nem vagy értelmiségi, ezt hozzá adod a korodhoz, és még ha véletlen be is hívnak majd interjúra, kapásból ki leszel szórva már csak emiatt. A halmozott redflagek nem éppen előnyösek álláskeresés során, főleg egy kezdőnek.

jún. 29. 01:25
 13/13 anonim ***** válasza:
71%

#10 Nyílván bmeg, aki elüt egy-két betűt, az rögtön analfabéta! 😆😆 Írom ezt úgy, hogy a vesszőparipám a helyesírás.

Segítek!

Analfabéta (főnév): Írni-olvasni nem tudó személy, kül. felnőtt.

Forrás: A magyar nyelv értelmező szótára

Szívesen! 😀

Amúgy láttam én már "értelmiségi" (diplomás, több diplomás) embert kritikán aluli helyesírással...

aug. 27. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!