Eljárnátok így dolgozni?
Figyelt kérdés
Egy másik városba járok alkalmi munkára és a 8 óra munkán kívül 4 és fél óra míg odaérek és 3 és fél óra míg hazaérekjún. 26. 17:11
11/17 anonim válasza:
Kocsival mennyi idő alatt érnél oda?
12/17 anonim válasza:
S akkor mikor alszol, mikor főzöl, mikor foglalkozol a lelkeddel??
13/17 anonim válasza:
Én is jártam úgy dolgozni, hogy hajnal 3-kor keltem, 4-kor már úton voltam a vonathoz, hogy eljussak a céges buszhoz ami 5:40-kor vett fel. Aztán ez csak kb. 30 km volt csodás tömegközlekedéssel. Kocsival max. fél óra lett volna.
A vidéki lét csodái
14/17 A kérdező kommentje:
Autóval 1 óra 20 perc
jún. 26. 21:22
15/17 anonim válasza:
Én a dolgozószobámból dolgozom pizsomában, 10 és 4 között.
16/17 anonim válasza:
Akkor vagy költözz oda ahol a munka van vagy keress ott munkát ahol lakaz
17/17 anonim válasza:
Semmiképp.
Ez gyakorlatilag 16 óra elfoglaltság naponta. Szóval munkán, utazáson, meg alváson kívül semmire nem lenne időm.
Esetleg, ha nagyon-nagyon jól fizet, egy kis ideig csinálnám, de huzamosabb ideig biztos, hogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!