Úgy érzem mióta Pestre költöztünk nem találom meg a megfelelő munkahelyet,miért?
Fél éve párommal felköltöztünk Pestre,előtte évekig egy helyen melóztam,nem váltogattam. Mióta itt próbálok munkát keresni nem találom meg ahol “jól” érezném magam(egy munkahelyhez képest)
Voltam nyomdákban az sem jött be,sok helyen kiközösítve érzem magam. Nagyon rossz.
Egy hónapnál többet sehol sem birok ki,nem fizikailag inkább lelkileg. Ez ellen mit tudok tenni? Ahol több évet voltam sokkal jobb volt,nem voltam kiközösítve meg semmi,de itt Pesten annyival negatívabbak az emberek. Próbálok jó arcot vágni a dolgokhoz. De mikor már a harmadik napon nekem esnek hogy miért nem tudom csinálni normálisan és ezt jelenteni fogják a főnöknek nagyon rosszul tud esni.
Nektek volt màr ilyen tapasztalatotok? Hogy vészeltétek ezt át?
Én megfigyeltem ameddig multiban dolgoztam vezető beosztásban, hogy a vidékiek sokkal lassabbak és tehetségtelenebbek, mint az echte fővárosiak vagy akik egyetem alatt 18 évesen szocializálódtak (egyetem, kolesz, albérlet stb...).
"De mikor már a harmadik napon nekem esnek hogy miért nem tudom csinálni normálisan és ezt jelenteni fogják a főnöknek nagyon rosszul tud esni."
Azért mert a fővárosban pörgés van, nem úgy mint vidéken ahol beülsz egy "irodába" és 8 óra alatt megcsinálod azt a feladatot ami egy kompetens személynek 10 percig tartana.
Szóval vagy felveszed a tempót vagy eriggy vissza oda ahonnan jöttél.
Nem benned van a hiba! Én 2010 körül költöztem pestre akkor volt kettő szakmám. Azóta szereztem hatot még! Azóta sem találom a megfelelő melóhelyet...
Ami megfelelő is volt 6 év után tönkrement!
A munkavállalás (nameg főleg büdöspest) az ilyen...
Nem minden múlik rajtad!
Szerintem csak nincs szerencséd. Oké hogy a pest az egy külön állatfaj, nincs mire büszkélkedniük és ezt sajnos ők nem tudják.
Keresgélj és ne add fel egy hónap után a melót. Szerintem szimplán az a baj, hogy feladod, ezt megérzik, és kitúrnak.
Jaja! Ahogy előttem írják! Jó a buli csak sok a ktsög! Ha rádtoljáka "kopter" sapkát akkor sütheted!
Már az ilyen
"szeretsz itt dolgozni?",
"te hol találtad ezt a munkát vagy hogy vettek fel?"
"Albiba laksz vagy sajátba?"
"Hiteled van?"
típusú kérdések legyenek gyanúsak!
Aki ilyeneket kérdez az kavar a legjobban!
A hiteled van-e kérdésen kívűl a többit igazábol mindenhol legalább 1 munaktarsam feltette.
Próbáltam nyitni mindenki felé,de sajnos sosem jött össze. Minden nap gyomorgörccsel jártam be mindenhova pont a bántások miatt…Igen lehet az a baj hogy feladom de nagyon szar úgy bemenni hogy küzködök a könnyeimmel a többiek viselkedése miatt
Nem feladni kell hanem jelezni egyszer, aztán táppénzre / szabira menni és keresni a következőt!
Ha egy cipő kényelmetlen, akkor le kell cserélni!
Anyagiakat meg úgy kell alakítani, hogy ne kerülj kényszerhelyzetbe!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!