Hogy tudnék még gyakornoki munkát szerezni?
Figyelt kérdés
Most voltam elsőéves és nagyon jó lenne találni valamilyen gyakornoki munkát, hogy végre szakmai tapasztalatot szerezzek, mert a csomagolást és egyebeket már nagyon unom.
Már sok állásra jelentkeztem, sok diákszövetkezetnél vagyok beregisztrálva, zynternen is szétnéztem, de semmi. Mi a legjobb módja annak, hogy gyakornok lehessek?
(Gazdasági szakon vagyok, ha releváns)
jún. 21. 20:01
11/17 A kérdező kommentje:
Munkát Budapesten keresek, csak (még) itt lakok. Köszi!
jún. 22. 19:47
12/17 anonim válasza:
Mennyi az a sok állás?Sokak számára az 5-10 jelentkezés jelenti a sokat, pedig ezek a számok lófa*ok ilyen gazdasági helyzetben. Ha jelentkezel 10 helyre és nem sikerül melót találni akkor ne csodálkozz.
13/17 A kérdező kommentje:
20-25 lehetett, amikor kiírtam a kérdést.
júl. 3. 15:13
15/17 anonim válasza:
Összesen 5 db gyakornoki álláshirdetést találtam elérhető távolságon belül olyan területen amit tanulok.(nem pesti vagyok)
De tényleg kemény vagy hogy 2 nap jelentkezel ennyire és mégsem vesznek fel sehova:)
16/17 A kérdező kommentje:
#14 Igen, biztos vagyok benne :D nem sok közöd lehet gyakornoki munkához ezek szerint
júl. 4. 05:47
17/17 anonim válasza:
Szóval se mondtam hogy nem vesznek fel, csak minél több helyre jelentkezel annál több helyre hívnak be interjúzni és annál több esélyed lesz hogy munkát találj. Több jelentkezés-->több interjú-->több ajánlat. Nem értem mi ebben a rossz xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!