Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor várható hogy felhívnak...

Mikor várható hogy felhívnak az állás miatt? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Profession.hu-n jelentkeztem 10 napja 2 állásra de még nem hívtak fel, ezt tekintsem úgy hogy találtak valakit helyettem és keresgéljek tovább?
2024. jún. 20. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne várj arra hogy bárki jelentkezik. Ha beadtad a jelentkezést, onnantól kezdve felejtsd el, és keress tovább. Ne veszíts el egyetlen napot se azzal hogy vársz rájuk. Lehet, hogy persze felhívnak, az jó, de ha nem, akkor legalább nem cseszted el erre az időd.
2024. jún. 20. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Mire várnál és miért...?
2024. jún. 21. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem, pályakezdő lehetsz, vagy nem ebben a világban élsz. Majd ha elküldtél 100 jelentkezést és egyre sem érkezik reakció, akkor kezdhetsz aggódni...

Amúgy tényleg nem értem, azt gondolod, hogy te vagy egyetlen jelentkező??? Elárulom, vannak még vagy százan rajtad kívül. :(

2024. jún. 22. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:
3-as gondoltam hogy nem én vagyok az egyetlen de valami reakciót várnék hogy tudjam mi a helyzet
2024. jún. 23. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!