Nappali jogviszony mellett bejelentett főállás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 évem van még hátra az egyetemből, és szeretnék bejelentetten főállást vállalni. Diákmunkában dolgoztam eddig, viszont kicsit unom már hogy nem tudok állandóan dolgozni. Lenne is egy lehetőség, viszont nem tudom hogy a nappali jogviszonyom akadályozná e azt, hogy 40 órában dolgozzak? Mostmár kevesebb órám lesz, így gyakorlatilag kivitelezhető, de nem tudom hogy van e erre bármilyen jogszabály. Köszönöm szépen!jún. 20. 14:26
1/3 anonim válasza:
Jogszabály nem tiltja. Ha meg tudod oldani, akkor előtted a lehetőség.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
jún. 20. 20:27
3/3 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első írta. Semmi nem tiltja. Csak rajtad múlik, hogy a két dolgot párhuzamosan tudod-e csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!