Megéri jelentkezni erre az állásra?
Tegnap tálatam egy álláshirdetést ami tökéletes lenne számomra, a követelményeket mind teljesíteni tudom,a feladatok amiket el kéne végeznem végre olyanok lennének amit élveznék is. A fizetés annyira nem jó, havi 250, de még 25 év alatt vagyok így nem kell adóznom
A probléma viszont hogy megközelíthetetlen. Kocsival csak 40 perc, viszont nekem nincs saját autóm és sajnos cégeset nem kapnék, ezért maradna a tömegközlekedés ami viszont 2 és fél óra oda-vissza.
Ezzel még nem is lenne nagy gond ha nem 12 órázni kéne heti 3-4 alkalommal.
Nem lenne semmire sem időm, se reggel se délután, csak hazaesnék és mennék aludni, hogy másnap reggel kellhessek 5-kor hogy beérjek.
Szerintetek megéri jelentkezni?
"de még 25 év alatt vagyok így nem kell adóznom"
De, kell. Csak 25 év alatt SZJA kedvezményed van, amit ha érvényesítesz, akkor ilyen alacsony fizu esetén egyáltalán nem vonnak SZJA előleget. De TB járulékot így is kell fizetned.
Egyébként meg hülyeség napi 2 és fél órát ingázni egy 12 órás műszakos melóért vacak fizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!