Kicsivel 500ezer feletti fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
Ha a nő keres ennyit.2024. jún. 17. 21:22
1/9 anonim válasza:
Mire számít jónak? Én nőként kb ennyit keresek, tudok félretenni, meg tök jól elélek belőle, úgyhogy gondolom jó.
2/9 anonim válasza:
Hol az a kérdés és mennyi és milyen munkáért.
3/9 anonim válasza:
Lenyegtelen ki mennyit keres. Tudjon megelni belole, ne tamaszkodjon masra.
4/9 anonim válasza:
Azért az se mindegy,hogy milyen munkával, és mivel ez egy párkapcsolati témakör,így innen nézve, ha ezt 3 műszakban, túlórákkal hozod össze, akkor az erőssen megynyirbálja a randijaidra fordítható időt is. Tapasztalatból írom, mert én is így dolgozom, és egy találkozó már régóta tolódik emiatt.
Anyagi oldalról nem rossz, de mellé nem mindegy,hogy mennyi a kiadásod, albérlet, vagy hitel nem-e viszi el a nagyrészét, most vagy később.
5/9 anonim válasza:
Egy férfit mit érdekel a nő fizetése?
6/9 anonim válasza:
Nekem álom lenne, ha ugyanilyen kiadási helyzetben maradnánk azzal is. ^.^
Mindenki egyedi helyzete által más.
35/F
8/9 anonim válasza:
250 a hitelem így nekem az már kevés lenne 😀
9/9 anonim válasza:
Nettó, vagy bruttó? Brutóban nem nem sok. Nettóban már elfogadnám. De nyilván tudni kellene hogy milyen munka, milyenek a körülmények.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!