Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem tudok dönteni mit tegyek?

Nem tudok dönteni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ózdon van a wellis nem tudom jelenkezzek e oda azt mondjak keves a penz meg csak csicskaztatnak de mar annyi helyre jelentkeztem ozdon kazincbarcikan es sehol sem vettek fel ide sem biztos amugy hogy felvesznek mert meg nem jelenetkeztem de megprobalom csak tudni akarom hogy valaki dolgozott mar e ott

Es mik a lehetosegek? Miket kell ott csinalni es mennyi a havi fizetés megéri?

Vagy valaki esetleg tud valahol munkat ahova felvesznek pék-cukrász szakmával?

jún. 17. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Költözz Pestre vagy külföld.
jún. 17. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezekre a kérdésekre pont a felvételi beszélgetésen kapsz választ. Attól, hogy jelentkezel valahová még nem kell elvállalni, ha nem tetszik.
jún. 18. 05:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha meg nem vállalom el nem lesz munkam.

Vagy esetleg tudsz nekem munkat ajanlani?

jún. 18. 05:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem jelentkezel se lesz munkád
jún. 18. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Jelentkezz, el fogják mondani a feltételeket és a munkát, ha nem tetszik akkor nem vállalod. A semmitől jobb, mivel nagyobb cég, biztos sok a munka, műszakok vannak, de ennek arányában tisztességesen bejelentenek és nettó 300 alatt nem igen kereshetsz.
jún. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!