Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom el dönteni?

Nem tudom el dönteni?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem hogy veszek egy drága cipőt, gyűjtöttem rá meg is van a pénz. De tényleg nagyon sokba kerül és nem tudom el dönteni hogy vegyek e esetleg nagyobb méretet. 41-2es a lábam de sok cipőnél más a méretezés ennél inkább 42es a lábam de úgy hogy teljesen a végéig ér. És nem tudom eldönteni hogy vegyek e 43ast és akkor tovább tudom hordani. De ugye rendelem ezért mégis csak "meglepi" hogy sokkal nagyobb lenne e és ugye az se kényelmes úgy. Na szóval ajj

Szerintetek rendeljek 43asat?

Kicsit hülye kérdés de egyenlőre örülnék ha tovább tudnám hordani mint kb 1 év vagy 1,5 mert a lábam még mindig nő.

2022. júl. 31. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Én azt rendelném meg: a 43-as méretet. 😊 (És akkor - kis szerencsével - akár megörökölhetem majd tőled, mert nekem pont az a jó méret és már nem nő a lábam.) 🙈 😂

A viccet félre téve, tényleg azt rendelném. 😊 ✋

2022. júl. 31. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Szándékosan tetted fel úgy a kérdést, hogy mindenképpen kattintani kelljen, hogy kiderüljön miről van szó? Belefért volna az öltözködés kategóriába, az már legalább valami támpontot ad. Továbbá pl. "Mekkora méretű cipőt vegyek?"

Keress mérettáblázatot és talphossz alapján rendelj, sokkal biztosabb, mint a számozás. Nem vennék nagyobb cipőt, mint amekkora kell, jártam már így, de hosszú távon zavart. El lehet használni, de kissé kényelmetlen. Inkább minimálisan szorítson, annyit mindegyik tágul. Egy eleve nagy cipő pedig még tovább fog tágulni a használat során.

2022. aug. 1. 00:26
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es,azért teszem ki így mert csak így kapok rá válaszokat. És sokkal több emberhez eljut meg próbáltam már más kérdéseket úgy kitenni hogy teljesen egyértelmű mi a kérdés és 0 választ kaptam rá avval meg aztán sokra megyek
2022. aug. 1. 01:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Eldönteni. Én nem javaslom, hogy lábbelit próba nélkül vásárolj. A mérettáblázatok minimális támpontot adnak ugyan, de a lábfej hossza csak egy tényező, és gyakorta pontatlanok. A tovább hordásról:

Ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez, akkor a nagyobbat válaszd, és vegyél bele betétet. Egy fél számot lehet vele csalni. Enélkül lehet, hogy egy ideig csak nézegetni tudnád.

2022. aug. 1. 05:59
 5/6 gungasam ***** válasza:
0%
Én úgy írtam volna , hogy a lábam még mindig növekszik. Az elég fontos, hogy ha lábad még mindig nő, akkor gondolhatnánk, hogy Te már férfi vagy de a lábad még nem.Az még nő. Az elején nem tudhattuk meg, hogy a nemed változott e az idők folyamán és ezért az nem kizárt.
2022. aug. 28. 15:54
 6/6 gungasam ***** válasza:
Nincsen mese, meg kell venni a nagyobbat! Raksz bele egy talpbetétet ha lötyög és máris minden zsír! Ahogyan fejlődik a lábméreted kiszeded a betétet és megint minden zsír!
2023. márc. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!