Nem tudom el dönteni?
Úgy döntöttem hogy veszek egy drága cipőt, gyűjtöttem rá meg is van a pénz. De tényleg nagyon sokba kerül és nem tudom el dönteni hogy vegyek e esetleg nagyobb méretet. 41-2es a lábam de sok cipőnél más a méretezés ennél inkább 42es a lábam de úgy hogy teljesen a végéig ér. És nem tudom eldönteni hogy vegyek e 43ast és akkor tovább tudom hordani. De ugye rendelem ezért mégis csak "meglepi" hogy sokkal nagyobb lenne e és ugye az se kényelmes úgy. Na szóval ajj
Szerintetek rendeljek 43asat?
Kicsit hülye kérdés de egyenlőre örülnék ha tovább tudnám hordani mint kb 1 év vagy 1,5 mert a lábam még mindig nő.
Én azt rendelném meg: a 43-as méretet. 😊 (És akkor - kis szerencsével - akár megörökölhetem majd tőled, mert nekem pont az a jó méret és már nem nő a lábam.) 🙈 😂
A viccet félre téve, tényleg azt rendelném. 😊 ✋
Szándékosan tetted fel úgy a kérdést, hogy mindenképpen kattintani kelljen, hogy kiderüljön miről van szó? Belefért volna az öltözködés kategóriába, az már legalább valami támpontot ad. Továbbá pl. "Mekkora méretű cipőt vegyek?"
Keress mérettáblázatot és talphossz alapján rendelj, sokkal biztosabb, mint a számozás. Nem vennék nagyobb cipőt, mint amekkora kell, jártam már így, de hosszú távon zavart. El lehet használni, de kissé kényelmetlen. Inkább minimálisan szorítson, annyit mindegyik tágul. Egy eleve nagy cipő pedig még tovább fog tágulni a használat során.
Eldönteni. Én nem javaslom, hogy lábbelit próba nélkül vásárolj. A mérettáblázatok minimális támpontot adnak ugyan, de a lábfej hossza csak egy tényező, és gyakorta pontatlanok. A tovább hordásról:
Ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez, akkor a nagyobbat válaszd, és vegyél bele betétet. Egy fél számot lehet vele csalni. Enélkül lehet, hogy egy ideig csak nézegetni tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!