Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hölgyeim! Itt az idő, hogy...

Hölgyeim! Itt az idő, hogy kiálljunk magunkért! Hogy vehet minket egy kalap alá a férfiakkal? 65 évesen menjünk nyugdíjba? Ennyire értékeli a nőket? A csontritkulás, a fájdalom éjszaka! Kívánom neki! 60 évtől és elég legyen 30 év igazolt munka.

Figyelt kérdés
Férfiaknak való fizikai munkát végzünk ! Jobb munkakörülményeket !
2024. jún. 15. 06:17
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ezért kell az összefogás! Én már unom, hogy mások majd eldöntik, hogy hány éves koromig dolgozzak, fájdalommal! Annyi nőt látok, akik bicegnek, de azért elmennek dolgozni és a munkahelyen kiszipolyozzák őket. A saját fülemmel hallottam, hogy üzleben a fél órás ebédszünetet csökkentették 15 percre. Nem lehet leülni, és nehéz húsos ládákat emelgetnek. Utána meg jön a nőgyógyászat, méhszalag szakadás miatt. Azért ki fog fizetni? Különben nem tudom, hogy miről beszélnek, amikor megmondta a valaki, hogy soha ennyien még nem dolgoztak az országban. Ezt is hallottam, ott voltam! A sok bevándorló nem adózik? Kell az összefogás, ha nem akarunk beledögleni a munkába és a gyereknevelésbe!
2024. jún. 15. 10:50
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
#21 senki nem mondja meg neked hogy hány éves korodig dolgozz. Akár most is otthagyhatod a munkát, ez a te döntésed. Maximum mész az utcára lakni ha nincs elég jövedelmed munka nélkül. Annyira elöregedő a társadalom, hogy nincs elég adózó és csak egyre kevesebb lesz. Nincs aki eltartsa a nyugdíjasokat, ezért kell emelni a korhatárt.
2024. jún. 15. 11:08
 23/31 A kérdező kommentje:
Hiba a rendszerben! Mint ahogy írtam, azt mondta a góré, hogy soha ennyi ember nem dolgozott ! Tehát dolgoznak és kitermelik a nyugdíjat! Ez csak ámítás, hogy nincs pénz a nyugdíjra!
2024. jún. 15. 11:40
 24/31 anonim ***** válasza:
41%
70 év vagy afelett lesz a korhatár. Ez teljesen normális. A nők 40et már rég megszüntettem volna. Pedig nő vagyok. Miért kéne a nőknek hamarabb nyugdíjba menni, főleg, hogy tovább élnek.
2024. jún. 15. 12:42
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez kérdés inkább csak provokációnak tűnik, de amúgy tényleg elég igazságtalan..

A családban minden nő és idősebb női ismerősöm +10-20 évig élvezi a nyugdíjas életet férfi párjukhoz képest. korábban mennek nyugdíjba és tovább élnek, jó kombó.

Ráadásul a korkedvezmény minden nőnek jár..azoknak is akik a mai divatnak megfelelően nem szülnek ls nevelnek gyereket...

2024. jún. 15. 13:19
 26/31 anonim ***** válasza:
#21 nem összefogás kell, hanem pénz. Ha nincs miből nyugdíjat fizetni, akkor nincs. Az egész rendszer összeomlóban van, mert a Ratkó korszak népességnövekedésével lett ez megtervezve, ami fenntarthatatlan. A magánnyugdíjpénztár egy jó kezdeményezés volt az öngondoskodás felé, de azt is ellopták. Reménytelen az ország. Gondoskodj magadról, jobb ennél már nem lesz, még ha mindenki a feje tetejére áll, akkor sem.
2024. jún. 15. 15:11
 27/31 anonim ***** válasza:
Nincs miből nyugdíjat fizetni?? Egyeskéknek milliárdos juttatásokat csúsztatni van pénz? Van pénz bőven , csak nem oda jut, ahová kellene! A sok hülye palimadár meg minden kamut benyel és béget, hogy nincsen pénz. Ott lopják baszki az orrod előtt! Viszik talicskával!
2024. jún. 15. 21:01
 28/31 anonim ***** válasza:

#27 naiv vagy, ha azt hiszed, amit ők ellopnak az a közelébe ér annak a költségnek, amibe ma a nyugdíjasok kerülnek. És mint tudjuk, a számuk csak egyre nő, míg a befizetőké csökken, tehát teljes mértékben fenntarthatatlan az állapot.

A 2024-es nyugdíj büdzsé 6019 milliárd forint. Ez 6 019 000 000 000 forint.

Szerinted mert évente lenyúlnak 20-30 milliárdot, az számottevő változást jelentene a büdzsében?

2024. jún. 16. 00:08
 29/31 anonim ***** válasza:
34%

Jaa, hát akkor rendben van. Mit számít az a 20, 30 milliárdocska. Akkor csak lopjanak 🤦‍♀️

2024. jún. 16. 13:37
 30/31 anonim ***** válasza:

#29 talán értelmezhetnéd, amit mondtam, hisztizés helyett.

Senki nem mondta, hogy oké, hogy lopnak. De semmi nem változna, ha nem lopnának. Talán vegyél egy mély levegőt, és nyugodtan olvasd végig újra, akkor talán megérted.

2024. jún. 16. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!