Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Legmegbízhatóbb diákszövetkeze...

Legmegbízhatóbb diákszövetkezetek?

Figyelt kérdés
Nagyon soknál olvastam véleményben, hogy nem küldik időben a fizetést, majd a kapcsolatot sem lehet velük felvenni? Kinek hol voltak jó tapasztalatai?

jún. 14. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Diákszövetkezeteken keresztül csak a gyenge képességűek helyezkednek el akik nem kellenek sehova. A komoly hallgatók azok mindenféle bohócszervezet nélkül az adott céggel kötnek szerződést ahol dolgoznak.
jún. 14. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 Amm egyrészt nem csak hallgatók mehetnek diákmunkázni, másrészt meg az esélyed hogy rögtön egyetemre kerülve lesz egy gyakornoki munkád elég csekély. Arról nem beszélve hogy a cégek 95% -a nem fog veled szerződést kötni, neked meg nem éri meg mert hozzájárulást kell fizetned.

Kérdező én nem tudom hol hallottál ilyenekről de mikor diákmunkáztam majd gyakornokoskodtam nem volt ezzel sohasem gond. Leadtad a jelenléti papírt és 10.én jött a fizetés.

jún. 14. 23:07
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Elsőéves hallgatóként azzal a rengeteg tapasztalattal amim van, biztos csak úgy kapkodnának értem a cégek, igazad van.

#2 google értékeléseknél olvastam, de akkor remélem nekem se lesz vele problémám. Köszi!

jún. 15. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Főleg azok fognak reviewt írni akinek rossz tapasztalata van az adott helyel. Biztos vannak szituációk amikor valami konfliktus van velük, a cég problémázik valakire vagy nem volt a jelenléti jól kitöltve.

Szerintem az esetek nagyrészében nem kéne hogy gond legyen ebből

jún. 15. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!