Önéletrajz írásnál jobb ha az ember maga állítja össze az önéletrajzát pl Word-be? Sablonos CV oldalakat úgy hallottam ,hogy mellőzem, igaz?
Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 19:13
2/5 anonim válasza:
Keresel egy templatet azt arra megcsinalod
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen jobb, ha saját magadnak Wordben csinálod, mert az egyrészt így ingyenes, másrészt meg kis tudással tök jó egyedi önéletrajzot tudsz összerakni.
A webes szerkesztőket kerülném. Egyszer anyukám egy ismerőse megkért, készítsünk neki önéletrajzot. Miután készen lettünk az önéletrajzzal egy webes szerkesztőben, fizetni kellett volna a nyomtatásért. Végül több PrintScreen használatával, GIMP-be illesztve, majd a képet Wordbe áttéve oldottuk meg a dolgot.
4/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy miben írod meg, a túldizájnolt, hiper-szuper menő, modern önéletrajtokat általában azok csinálják akik egyébként semmit nem tudnak felmutatni se szakmailag se végzettség terén. Nem azzal van a baj, hogy templateből generált az önéletrajza valakinek, hanem azzal ha egyébként tartalmilag egy rakás szar, hiába szép a design.
5/5 anonim válasza:
Én előfizettem egy ilyen template oldalra, és nem bántam meg. Mármint elég jó a behívási arányom, szerintem ez is dobott rajta pár százalékot, bár nyilván a tartalom sokkal fontosabb. Viszont tény, hogy sajnos vannak olyan recruiterek, akiknek fontosak az ilyen külsőségek, és lehet, hogy pont ezen fog múlni, hogy behívnak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!