Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy munkahely megtudhatja,...

Egy munkahely megtudhatja, hogy egyetemet végeztem, illetve hogy dolgoztam már máshol, ha ezeket nem mondom el?

Figyelt kérdés
Röviden, nagyon túlképzett vagyok a munkára, amire jelentkeznék, és ha ezt tudnák, semmi esetben nem vennének fel. Megtudhatják bárhogyan a valódi képzettségemet?
jún. 14. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Igen
jún. 14. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemet eltitkolni nem egy nagy dolog és senki se fog utánna nézni.

Korábbi munkahelyeid nehezebb a kilépő papírok miatt, de nem hiszem hogy azon a ponton bárki is foglalkozna ezzel.

jún. 14. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudhatja meg?

1./ Ha elmondod nekik.

2./ Végzettséget sehonnan.

3./ Munkaviszonyokat az előző munkáltató(k) által kiállított igazolásokból, ha átadod a következő munkáltatónak ezeket az igazolásokat. Ha nem adod át, akkor sehonnan nem tudja meg.

jún. 15. 05:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod el akkor nem fogja megtudni és nem is fog utánad kutakodni. Ezzel vigyázni kell, olyat szabad kamuzni, amivel nem tudsz lebukni, nyelvtudást vagy szakmai ismeretet például nem érdemes, az hamar kiderül. Általában be szokták kérni a legmagasabb iskolai végzettségi papírodat, na most ha nem a diplomádat viszed be, csak az érettségit, akkor az teljesen okés.
jún. 17. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!