Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megbíznál 50 körüli pályakezdő...

Megbíznál 50 körüli pályakezdő szoptatási tanácsadóban/ szülésznőben/ bábában?

Figyelt kérdés
Egy ideje érik bennem, hogy át kéne képeznem magam. Majdnem 40 vagyok, ha nekiállok, akkor gyerek, munka mellett reálisan nézve az 50-hez lennék közelebb, mire végzek. Érdemes lenne egyáltalàn belevágni, vagy felejtős?
jún. 13. 22:38
A kérdező szavazást indított:
Megbíznék
Nem bíznék meg
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
megbíznék, engem inkább az érdekelne, hogy te szoptattál-e már.
jún. 13. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
mármint van-e tapasztalatod, szültél-e, ilyesmik. nem mintha enélkül nem érthetnél hozzá, de mégis
jún. 13. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
21%
Most ezt ferfikent kerded? Nem ugyanaz a szoptatas...
jún. 14. 04:24
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha 10 évbe kerül akkor hagyd a fenébe
jún. 14. 07:20
 5/7 anonim ***** válasza:
4év es mire bevegzed rájössz nem birod az ejszakazast akkor kidobtal 4evet
jún. 14. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg, mert szerintem nincs olyan nagy felelősségük és (értsd jól) tudásuk, amivel túl nagy kárt okozhatnának. Ezeknél a szakembereknél szerintem sokkal inkább számít az emberség, empátia, kedves bánásmód, hozzáállás, mint a lexikális tudás. Rengeteg fiatal szülésznő dolgozik, aki mégcsak nem is szült, mégis sokan ajánlják őket.
jún. 15. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Megbiznék de ehez ott lenne a védőnő. Az ő dolga!!!

Ehez nem kell tanulni már meg ne haragudj hogy tudd hogyan kell szoptatni ne rohogtess már.

Mondjuk arra figyelj hogy fellegyennvagva a gyerek nyelve!! Mert nalunk szopizott volna szegény de orvos se vette észre hogy felkell vágni a nyelvét.

Mondjuk ha te ezt eszrevenned az már segítség de nem kell hozzá tanulni elég ha van eszed es tudsz ennyit.

Van aki tanul orvos es esze nincs hogx szegény gyerek vajon mért nem tud azopni. Na ennyi

jún. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!