LinkedIn-en egy új munkahelyet mikor szoktatok kitenni egy poszttal együtt?
Az első munkanapon?
Első hét után?
Első hónap után?
Az is érdekelne, hogy milyen formában, szöveggel.
en csak az öneletrajzban adom meg ha vältok, de azt sem mindig azonnal vältoztatom meg...
ez szemelyenkent vältozik, pl az egyik volt fönököm az elsö munkanapjän posztolta, a mäsik 1 honappal a kezdese utän...
valahogy igy szokott kinezni:
örömmel közlöm veletek, hogy ettöl a naptol, itt es itt, ilyen es olyan pozicioban kezdtem ennel a cegnel/ cegcsoportäl...
Nekem elég tip top linkedin profilom van 500+ connectionnel, és most váltottam munkahelyet pár hete, de nem hiszem, hogy kiteszem posztként, esetleg max majd 1 tömör mondat, pl I’m happy to share that I’m starting a new position as ….,és ezt is a próbaidő (3honap) után.
Képet semmiképp sem tennék hozza, szerintem bohócság amit a sok szerencsétlen csinál összekeverve az instagrammot a linkedinnel.
A profilomon az előző helyet azonban azonnal lezártam, nem mutatja hogy aktívan ott dolgozom.
1,2: Köszi a válaszotok!
Én is talán egy hónappal, vagy a próbaidő után tervezném.
Képet nem is gondoltam, csakis szövegesen, valószínűleg csak angolul (ez most indokolt is lehet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!