Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzért váltanátok...

Mennyi pénzért váltanátok munkahelyet a helyemben?

Figyelt kérdés

Budapesten dolgozom egy kis cégnél HR területen, gazdasági diplomával és B2-C1 nyelvtudással rendelkezem. Jelenleg 370 ezer Ft-ot keresek nettóban.

Bár szeretem az itteni munkakörnyezetet és a csapatot, de nincs sem előrelépési, sem fejlődési lehetőség, viszont nem kell félnem az elbocsájtástól sem és túl nagy felelősség sem terhel.

Ti váltanátok munkahelyet hasonló fizetésért, vagy kicsit többért mondjuk 400 ezer Ft nettóért? Vagy ha nem, akkor ti mennyiért váltanátok?

jún. 11. 08:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Én debreceni vagyok, a legnagyobb fizu, amit eddig felajánlottak (multinál), 300 ezer volt gazdasági diplomával és két nyelvvel. De ez Pesten biztos kevés.
jún. 11. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
az
jún. 11. 11:24
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
Nyugis helyet nem hagynék ott nettó 50 ezer alatt, de inkább 450-500-ért váltanék.
jún. 11. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!