Mennyi a nyugdíjad?
Igen, értem. Ilyen az emberek többsége, ezért tart itt Mo. ahol van.
A szolidaritás és empátia teljes hiánya. Csak érdekek vannak, az értékeket kiirtotta a hatalom következetes destruktív politikája.
Ha bajba kerülnél (amit senkinek nem kívánok), majd ne csodálkozz, hogy a kutya sem sog segíteni, átlépnek rajtad. Ez a Lázár féle "annyit érsz, amennyid van".
Oszt' jónapot!
Kicsit tágabbra kell nyitni a szemeket. Nem elég elhinni az ordas propaganda gépezet téziseit. Elhitetted, hogy rajtuk kívül nincs más, nincs jobb? Ezt akarod mondani? Belinkeltem az adatokat.
Más országokban magasabb az életszínvonal, többet érnek a bérek.
Igen, ilyen a tökéletes propaganda termék. Kiürítették e fejeket, telerakták a maszlagukkal. Régebben ezt hívták sikerpropagandának.
Még valami: Ha a jólét azt jelenti, hogy teljes család megy a mekibe, akkor gratula.
Látom te ennél a propaganda dolognál eléggé leragadtál...
Igen a jólét egy része, hogy a családok Mekibe mennek, mivel nem valami olcsó ott a kaja, de gondolom ezt sem tudod.
A propagandával kapcsolatosan csak azt akarom láttatni, hogy csakis ebben erősek. A gazdasági, fizetési, jóléti mutatókban a béka feneke és Románia alatt/mögött vagyunk már pár éve. Viszont ahogy Te is látod a dolgokat, nálunk Kánaán van. Egyáltalán nincs, az EU legvégén vagyunk, de beleültetik a fejekbe országunk és a vezér nagyságát.
Ami a mekit illeti az szemét kaja.
Igen, én is tapasztaltam a bőrömön, hogy jobban élek mint 2010 előtt. Ez egy szubjektív érzés. Ha viszont objektíven akarod nézni a dolgokat, kénytelen vagy a számokra, statisztikára hagyatkozni. Jobban élünk, de mások is jobban élnek az EU-ban. Lehet, mi fejlődtünk x-ről 2x-re, míg mások 3x-re.
De van szubjektív tapasztalatom is. Vannak rokonaim Lengyelországban, ők láthatóan gyorsabban fejlődnek nálunk. Azok, akik irígykedve tekintettek Magyarországra 20-30 évvel ezelőtt, ma már csodálkozva kérdezik miért maradtunk le. Nézzünk ki az ablakon: Lassan az egész országban csak patchwork utak lesznek, folt hátán folt. Környékünkön gyakori a vízhiány, mert elmaradt a fejlesztés, gyakran vannak meghibásodások. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!