Vlaki02 kérdése:
Mit csinál egy mérnökinformatikus? Mi a szerepköre?
Figyelt kérdés
Esetleg van közöttetek olyan, aki ezt végzett és tudna mesélni kicsit róla?
Egy kisebb városban is lehetne vele érvényesülni? Illetve mennyit lehet vele keresni és mennyire nehéz?
jún. 5. 07:18
1/2 MDaniel98 válasza:
Szoftverfejlesztés, hálózati tervezés, adatbázisok tervezése és karbantartása, PLC programozás.
2/2 anonim válasza:
ITn belül kb minden területre lehet specializálódni. Ha Msc kell az adott területhez, akkor a mérnökinfós bsc jó alapot ad.
Tehát kb bármi lehetsz vele ITn belül.
Én BMEn végeztem a szakot. Utolsó félévben már főállásban dolgoztam szoftverfejlesztő poziban. (Csúsztam egy picit és már csak a szakdogát csináltam) Akkor br 850 ezer volt a kezdő fizetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!