Minden évben kapok 30 ezer ft nettó béremelést. Jól érzem hogy ez igen csekély összeg?
Figyelt kérdés
jún. 4. 13:09
1/12 A kérdező kommentje:
Tehat ha iden kerestem 150 ezer ft-ot havonta, akkor jovo evtol kezdve 180 ezer ft lesz.
jún. 4. 13:18
2/12 anonim válasza:
20% magában nem rossz. Az, hogy fixen 30 ezer, azt jelenti, hogy hamar leromlik az emelés üteme. Ha évente fix 20%-ot kaptál, akkor 10 év alatt 6x-os fizetés.
Ha van olyan másik munkahely, ahol ennél jobban megfizetnek, akkor 2-3évente megéri váltani. Ha nincs, akkor ez a reális emelés a te területeden. Akkor meg kell prbálnod átkerülni egy jobban fizető területre.
3/12 anonim válasza:
Én annyit sem... No meg a kettesnek igaza van és igazából a rendkívül alacsony 150-ezerhez nem illeszkedik ekkora emelés. Miért lenne így csekély? Persze lehet, hogy csak példa volt.
4/12 anonim válasza:
Hat te, valahol el kell indulni de ez olyan rohadt keves h en egybol cvt frissitenek
5/12 A kérdező kommentje:
Igen csak pelda volt. 400 ezres fizetesnel a 30 ezer mar kevesebb mint 10%
jún. 4. 14:23
6/12 A kérdező kommentje:
A lenyeg hogy 400 ezerbol 10 ev alatt lenne 700 ezer ft. De, 10 ev mulva a 700 ezer szerintem fikarcnyi fizetesnek fog szamitani.
jún. 4. 14:29
7/12 anonim válasza:
Sok víz lefolyhat 10 év alatt sok szempontból...
8/12 anonim válasza:
Palimadar vagy ha 2-3 evnel tovabb vagy ugyanozon a helyen.
9/12 anonim válasza:
8-as!
27 évet lehúztam ugyanannál a vállalkozásnál. Ha rajtam múlt volna, onnan megyek nyugdíjba, annyira jól éreztem ott magam. Soha többet nem jött szembe olyan jó munkahely, mint az...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!