Magyar Posta üzemorvosi vizsgálat mit takar?
Figyelt kérdés
Voltam Postán interjún, kézbesítő pozicióba, mondták hogy értesítenek a héten, de kell majd menjek Üzemorvosi vizsgálatra.
Az pontosan mit takar? Milyen vizsgálatok lesznek? Kell tüdőszűrő is pl?
2024. jún. 3. 16:14
1/9 anonim válasza:
Már értelmes helyek rég eltörölték az alkalmassági vizsgálatot, mert semmi értelme nincs annak hogy egy vénasszony megmérje a vérnyomásodat és megállapítsa hogy nem vagy vak. Bár a magyar posta mindig is egy hányadék selejt hely volt úgyhogy nem csodálom hogy nem képesek haladni a korral.
2/9 anonim válasza:
Alap urológiai vizsgálat. Semmi komoly.
3/9 anonim válasza:
1 Hat nem eppen, sima diakmunkaban is menni kell uzemorvoshoz...
4/9 A kérdező kommentje:
Normális válasz nuku???
2024. jún. 3. 17:59
5/9 anonim válasza:
A postának van saját üzemorvosa nagyobb telephelyeken,központokban oda kell menni a belépés intézése közben,Bp-n pl.az Egressy úton.
Csak egy teljesen alap vizsgálat,rádnéznek hogy nem vagy kórósan görnyedt,csontsovány,sánta,fel bírod-e emelni 10x kilós kézbesítőtáskát,belenéznek a torkodba,talán meghallgatják tüdődet,szívedet.Le sem kell vetkőzni hozzá.
Tüdőszűrőt nem tudom,amióta nem kötelező évenként lehet ott sem kell-és ki tudja ott milyen hosszú a várólista.
6/9 anonim válasza:
Látás vizsgálat. 3 bicikliből kell kiválasztani a zöld postás biciklit.
7/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez az oldal arra van, hogy bármit fel lehet tenni kérdésnek, miszter debil kötekedő kapitány!!! Szerintem több eszem van mint neked, főleg ha már köteketsz, főleg.
2024. jún. 3. 20:26
8/9 anonim válasza:
Nem posta, de nálunk csak egy rutin villámgyors vizsgálat. Ellenőrzik a látást, vérnyomást, megnyomkodják a hasat. 10 perc sincs, és már mehetsz is, hogy alkalmas vagy. 🙂
9/9 BlackSword válasza:
Pulzus, vérnyomás mérés, látás, ekg... nekünk még volt reflex, de rég volt... azt hiszem Buksit már nem hozzák be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!