Miért nem jelez vissza egyik munkaadó sem?
Pest egy gané szar hely munka szempontjából, tele van minden szarér-hugyér dolgozó egyetemistákkal és pályakezdőkkel.
Borsodban, Békésben, Szabolcsban meg mindenhol jóval többet keres már egy szellemi dolgozó.
Egyrészt sokszoros a jelentkező a mindenféle himi-humi közgazdász tanulóból, mert most ez fancy, de a többség alkalmatlan bármire is. Ergó a jó jelölt könnyen elveszik a sok kutyaütő között. Másrészt, ilyen a HR szakma színvonala ma Magyarországon. Nem a legélesebb emberek mennek HR-esnek.
Emellett számtalan tanács lehet, amit pl. #4 már elkezdett felsorolni.
Lehet rossz a CV, gyakornoknak kellene jelentkezni, nem főállásra, ha Budapesten élsz, ne szlovák lakcímet adj meg, hanem budapesti tartózkodást stb stb.
2/6-os Megkérdezhetem Te mit dolgozol és hol? Munkát keres, segíts neki.
A Kérdezőnek: allasajanlat.lap.hu nézz körül.
7-esnek: Debrecen BMW, MOL Tiszaújváros, Nyíregyháza Continental, Ózd-Center acélmű, Kazincbarcika Borsodchem, Mezőkövesd Modine és még megannyi noname cég, amiket nincs már kedvem felsorolni.
Mind jóval többet fizet mintva pestiek. Én mérnök vagyok, de a gazdász, jogász, HR-es is többet kap mint pesten azonos pozícióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!