Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kórházban egy orvosírnoknak...

Kórházban egy orvosírnoknak tényleg nincs sok feladata és könnyű megtanulni?

Figyelt kérdés

Fekvő osztályon fogok dolgozni orvosírnokként és azt hallottam hogy ott nincs olyan sok feladata egy orvosírnoknak, mint mondjuk szakrendelésen. Sosem dolgoztam még kórházban, adminisztrációs munkám csak egy cégnél volt meg egy kormányablakban.

Érettségivel vettek fel de nem kértek hozzá mást. Mennyire nehéz lesz megtanulni? Nem baj ha latint sose tanultam? A fekvő betegekhez nem kell mennem?

máj. 30. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Nemrég jöttem ki a kórházból és bizony nagyüzem van. Pörögnek a betegek és ezért sok az írnivaló is. Sztem bele lehet tanulni. Betegekkel csak akkor fogsz találkozni, ha kiadod a zárójelentést és aláíratod, hogy átvette.
máj. 30. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Dolgozol azóta? Milyen?
júl. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!