Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a pont amikor azt...

Mi az a pont amikor azt mondanád hogy ennyi?

Figyelt kérdés
Több éve próbálom elsajátítani az egyik szakmát de a vizsgán( több pótvizsgával együtt) mindig megbukok. Ehhez mindig újra és újra el kell végezni egy 2 hónapos tanfolyamot és csak utána engednek vizsgázni. Ma voltam 9edjére vizsgázni és még mindig csak 50%lett. Engedjem el? Próbáljak más munka után kutatni? Nektek volt már olyan hogy valamit többször probaltatok ennek ellenére nem sikerült sosem?
máj. 29. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
36%

antitálentum xdddddd

sztem próbáld még hátha századjára sikerül csak mit fogsz vele érni vajon....

máj. 29. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Elmélet vagy gyakorlat, ahol megbuksz? Lehet, hogy csak tanárt kellene váltanod, de az is lehet, hogy tényleg nincs tehetséged hozzá, bármiről legyen is szó.
máj. 29. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
19%

"Nektek volt már olyan hogy valamit többször probaltatok ennek ellenére nem sikerült sosem?"

Nem volt ilyen, de ettől nem kell elcsüggedned, mert én egy született őstehetség vagyok te meg láthatóan a készségek hiányával küzdesz szóval teljesen irreleváns információ.

Egyébiránt ha valamiből 9x megbuksz kétlem hogy valaha kompetens szakember lennél.

máj. 29. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos nálam más megközelítésből de most jött el ez a pont. Próbálkozok egy váltással már nagyon hosszú ideje. Vagy nem rám esik a választás, vagy csak olyan lehetőségek jönnek, amivel semmivel nem lennék előrébb.

Én abban az értelemben adtam fel, hogy már többféle munkára is nyitott vagyok, így ha szakmán belül nem jön össze, akkor másra is nyitott vagyok már.

Persze az esetedben mérlegelned kellene, hogy anyagilag és belefektetett energia viszonyában, hogy áll a dolog. A 9. vizsgát nagyon magas számnak találom sajnos. Gondolom ilyenkor anyagilag is meg kell szabadulnod egy jelentős összegtől, hogy újra megpróbálhasd. Így komolyan kellene mérlegelni.

máj. 29. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Szerencsére az akkugyárban mindig van felvétel.
máj. 29. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Milyen szakma ez?
máj. 29. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Mégis milyen szakma ez?
máj. 29. 18:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Vasúton belül van. Többet nem szeretnek róla elárulni.
máj. 30. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az így látatlanban is olyan szakma aminál ha nem megy a tananyag, akkor gyakorlatban se lszel jó szerintem. Ha nem csak a síneket fogod polírozni, akkor vélhetően felelősségteljes szakmáról van szó, ahol fontos, hogy tudd mit csinálsz.
máj. 30. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Hat vizsgával ezelőtt kellett volna feladni papi. Ez már csak bohóckodás.
máj. 30. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!