Mi az a pont amikor azt mondanád hogy ennyi?
antitálentum xdddddd
sztem próbáld még hátha századjára sikerül csak mit fogsz vele érni vajon....
"Nektek volt már olyan hogy valamit többször probaltatok ennek ellenére nem sikerült sosem?"
Nem volt ilyen, de ettől nem kell elcsüggedned, mert én egy született őstehetség vagyok te meg láthatóan a készségek hiányával küzdesz szóval teljesen irreleváns információ.
Egyébiránt ha valamiből 9x megbuksz kétlem hogy valaha kompetens szakember lennél.
Sajnos nálam más megközelítésből de most jött el ez a pont. Próbálkozok egy váltással már nagyon hosszú ideje. Vagy nem rám esik a választás, vagy csak olyan lehetőségek jönnek, amivel semmivel nem lennék előrébb.
Én abban az értelemben adtam fel, hogy már többféle munkára is nyitott vagyok, így ha szakmán belül nem jön össze, akkor másra is nyitott vagyok már.
Persze az esetedben mérlegelned kellene, hogy anyagilag és belefektetett energia viszonyában, hogy áll a dolog. A 9. vizsgát nagyon magas számnak találom sajnos. Gondolom ilyenkor anyagilag is meg kell szabadulnod egy jelentős összegtől, hogy újra megpróbálhasd. Így komolyan kellene mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!