Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Telekom diákmunka vélemény?

Telekom diákmunka vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jelenleg végzős vagyok, még hátra van a szóbeli, viszont ez a telekomos ügyfélszolgálat nagyon felkeltette az érdeklődésemet, legfőképpen a home office miatt. Az érdekelne igazán hogy ez a 6 x 8 órás elméleti rész pontosan mit jelent? Komolyan végig kell ülnöm azokat a 8 órákat miközben valaki magyarázza az anyagot?:)

Nem jelentene akkora problémát, de a szóbelire is készülnöm kéne. Mit gondoltok, ez teljesíthető?

máj. 29. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan végig kell ülnöm azokat a 8 órákat miközben valaki magyarázza az anyagot?:)"

Csak félve kérdezem. Az iskolában nem ezt csináltad...?

máj. 29. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én DevOps mérnök diákmunkán voltam a Telekomban ameddig végzős voltam mérnökinformatikus szakon, nagyon jó hely, teljesen lazán kezelik a bejárást és kifejezetten rugalmas volt a munkaidő pl: vizsgaidőszakban nem dolgoztam semmit és azt is fizették. Diplomázást követően felvettek teljes állásba bruttó 870 000 forintos alapfizetéssel + juttatás. Továbbra is nagyon rugalmas volt, elvileg napi 8 órát kellett volna dolgoznom de reggel 10-kor keltem, 1 órás ebédszünetet tartottam és délután 3-kor pedig befejezem a munkát. Csak azért hagytam ott, mert kaptam jobb ajánlatot egy másik cégtől ahol megadták a junior Hays bérsáv tetejét azaz bruttó 1,3 millió forintot, de a cégkultúra rosszabb és nem is annyira rugalmas mint a Telekom.
máj. 29. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ügyfélszolgálat mindenhol a legalja munka. Itt is 2-3 havonta adják egymásnak a kilincset, épeszű ember nem marad meg ott sokáig.
máj. 30. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 1 evig siman kibirhato, legalabbis egeszseges pszicheju es onertekelesu ember kibirja. En 1 evig hibabejelento telefonos ugyfelszolgalaton dolgoztam diakmunkaban... igaz, nem a telekomnal, hanem kozmunel.
máj. 30. 02:21
 5/5 anonim válasza:

Telekomnál dolgoztam két évig diákmunkán, ha érdekelne bármi konkrétan, kérdezz nyugodtan! :)

"Az érdekelne igazán hogy ez a 6 x 8 órás elméleti rész pontosan mit jelent? Komolyan végig kell ülnöm azokat a 8 órákat miközben valaki magyarázza az anyagot?"

Igen, ráadásul kamerával, szóval nagyon nem is tudsz közben mást csinálni. De semmi emészthetetlen dolgot nem hallasz, tanulsz, a legtöbb tényleg kb. common sense.

jún. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!