Milyen területre tudnám az alábbi tapasztalattal átképezni magam, ahol jók is a kilátások?
Jelenleg webfejlesztő vagyok, de inkább specifikus körben mozgok és pár mai divatos keretrendszert nem használok. Amit rutinból:
WordPress (speciális, egyedi fejlesztés, nem csináld magad oldalak szintjén!): 10/10
PHP: 7/10
HTML, CSS, SCSS, Bootstrap: 10/10
JavaScript, jQuery: 8/10
Figma, Adobe XD, AdobePhotoshop (Sitebuild szempontból): 9/10
MySQL: 6/10
Egyéb IT:
Google Tag Manager, Analytics: 7/10
Adobe Photoshop (Design, képszerkesztés szempontjából): 7/10
DirectAdmin, cPanel: 5/10
Ajax: 5/10
SSH: 5/10
TypeScript: 3/10
Egyéb:
Angol: 8/10 (Tárgyalóképes)
Ügyfélkommunikáció: 7/10
Adminisztációs tapasztalat, ehhez tartozó szemlélet: 10/10
Microsoft Office: 8/10
AI eszközök: 9,5/10
Szövegírás: 9/10
Fizikai állóképesség (mert nyitott vagyok a félig, vagy egészen fizikai munkára): 10/10
Mit mondanátok, mi az ami jó irány lehet? Sajnos a specifikus WordPress fejlesztés ritka, és ritkán nyílik meg 1-2 normális pozi, a magyar piac inkább a sablonos, programozás nélkül építkezőké.
Modern szemléletű frontenddel próbálkoztam, de nekem nagyon nem jön be a React, Vue.js, Angular vonal. Ez van.
Bármi más is érdekelne, ahol az eddigi tapasztalatom valahogy át tudnám vinni. Ahol számít valamit, és akár nem IT, vagy nem fejlesztői.
Minden gondolatot meghallgatok, de kérlek senki ne vigye el trollkodásba, vagy bármilyen irreális dologba, mert valóban jó lenne olvasni pár épp gondolatot. De én is szívesen válaszolok, ha van kérdés. Köszönöm. <3
Saját projekteket kell indítani, nem pedig elmenni egy fixet fizető állásba.
mintha egy kőműves megfizetne egy másik kőművest hogy építse már fel a házát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!