Ez jónak számít?
Figyelt kérdés
Csak kivancsisagbol erdekel a dolog, nem kell tulgondolni, hogy megtakaritas stb. Atlagos emberek nektek mennyi penzetek marad a honap utolso hetere? Nekem 62.000 forintom maradt, ez jonak szamit?máj. 26. 08:12
21/23 anonim válasza:
18 képzeld olyan helyről jövök ahol Magyarországon 4 műszak 12 órával kaptam 180-190 ezret... Szerintem a 600.000 Ft Németországba jó is :).. valaki összetenné a kezét hogy kint legyen külföldön akár ennyiért is
22/23 anonim válasza:
kib#szott szánalmas a 600 ezer németországi bér, főleg, hogy a felét minden hónapban elvered
23/23 anonim válasza:
21: szar lehet nyomorban élni tesó, nekem több jön magyarban mint amennyiért te németben mosogatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!