Mit csináljak, ha a főnököm azt akarja, hogy felmondjak? Hogy kellene reagálnom rá?
"Mit csináljak, ha a főnököm azt akarja, hogy felmondjak? Hogy kellene reagálnom rá?"
Hát ahogy neked előnyös. Gondolom, hogy sok jóra nem számíthatsz egy ilyen helyen a jövőre tekintettel.
Akkor mondtam volna fel, amikor kiejtette a száján,hogy "kirúgni nem fog"
Nem akarok ilyen emberekkel együtt dolgozni 1 percet se.
Nincs végkielégítés. 2 éve dolgozom a cégnél. Azonnal nem szívesen mondanék fel. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy majd inkább ősszel.
Fizetés nem rossz, sok a home office nap.
Szia.
Miért hoznám magam kellemetlen helyzetbe? Mi lenne a legrosszabb ami történhet, ha nem mondok fel?
Ezt nem kell privátban kérdezni. De ha magadtól nem tudod a választ erre, akkor maradj nyugodtan, és várd ki.
Akkor én biztos nem mondanék fel.
Az 5-6 munkahelyemből talán ha 1 munkahelyen mondtam fel, egyébként nem igen szoktam.
Előző vagyok
Az egyiken is csak azért mondtam fel, mert már nagyon sürgettek az új helyről.
Egyébként táppénz meg hogy bemész, fizetnek órabérben a szimpla jelenlétért is...
Szerintem ez kész kánaán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!