Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez elegendő lesz egy egyszerű...

Ez elegendő lesz egy egyszerű irodai álláshoz?

Figyelt kérdés

Lényegében 25 éves vagyok, régebben otthagytam a sulit személyes problémák miatt, most fogok tudni csak sajnos visszamenni. Esztergom mellett lakom, és ezt találtam: [link]

Lényegében Pénzügyi-számviteli ügyintéző, amely technikus szintű szakképzettség megszerzésével zárul, de pluszban még érettségit is lehet szerezni ez mellett (a program 5 éves, 2 éves a szakképzettség + 3 év az érettségi), amire én mindenképpen tervezek menni. Viszont ez az idő alatt, szeretnék egy egyszerű irodai állást találni. Angolul beszélek, egy c1-es nyelvvizsga simán menne.

Viszont nem rendelkezem tapasztalattal, ez mekkora probléma?

2024. máj. 25. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Akit én ismerek, az alig talál olyan irodai munkát ahol megfelelne az elvárásoknak, ilyen végzettséggel.
2024. máj. 25. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Illetve ha még is, ott garantált bérminimum van.
2024. máj. 25. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Ez egy teljesen értéktelen végzettség.
2024. máj. 25. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nem sok értelme van ennek így. De azért jobb, mint a semmi. Az nagyobb baj, hogy jössz ezzel az irodai munka dologgal te is, mintha az olyan szakma lenne, mint a lakatos...

Ezer meg egy dolgot lehet egy irodában csinálni.

Ha mindösszesen egy alap angol nyelvtudásod van, semmi egyéb érdemi képesség, skill, képesítés, akkor nem sok jóra lehet számítani

2024. máj. 25. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Amíg nincs meg az éretségid boztos nem.
2024. máj. 25. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ha irodaházakat takarítasz is irodai állás, nem?
2024. máj. 26. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!