Mihez kezdenétek 15-20 millió forinttal ?
19 éves korom óta Németországban dolgozom(szülőknél lakom) ,így 3 év alatt összegyűjtöttem 40.000eurot ,15 millió forintot.
A folytatás kérdéses ,még egy évet leszek talán itt,azzal meglenne a húsz,utána viszont nehéz a döntés a folytatásról.Ti mihez kezdenétek ?(Befektetes, vállalkozás, bármi)
22/F
maradnék kint, haza ne menj mert a pénzed csak menni fog....
mi se megyünk haza soha többet
#2 Ez a tipikus otthon minden rossz és mindenhol máshol kolbászból a kerítés hozzáállás ami szerintem fölöslegesen szűk látókörű.
Én személy szerint közepes távon befektetém a pénzem. Valószínűleg S&P 500 index és állampapír keverékébe ami hosszabb távon is stabil 5+% os nettó hozamot tud évente adni, ami közel 20 milliónál nem kis összeg.
Hosszabb távon, ha már tudod hogy hol telepednél le, (melyik ország-város) és van 30% plusz önrészed akkor vennék a helyedbe egy lakást vagy házat.
Mit értesz tanulás alatt? :)
Ezidő alatt leraktam egy C1 német nyelvvizsgát,a C1 angol még tervben van, szakmát, egyetemet nem tervezem vegezni,
a befektetés, vállalkozás az ami érdekel,ezekről szoktam tanulni,de
nem egy GYK fog dönteni az eletemrol csak érdekel mit gondol más:)
Ami pénzre jelenleg nincs szükségem, azt befektetem. Egy része könnyen hozzáférhető, hogy probléma esetén legyen mihez nyúlni, másik része nehezen hozzáférhető, ami remélhetőleg 1-2 évtized alatt infláción felül fog kamatozni.
Nem szabad a pénzt bankszámlán kuporgatni, hiszen az euró is inglálódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!