Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tanalcsoltok? Szerintetek...

Mit tanalcsoltok? Szerintetek mire számíthatok? Sajnos 2 éve voltam a pszichiátriai osztályon.Vagyis volt már öngyilkossági kísérletem. Amit nagyon bánok. De rá jöttem, hogy ez ami miatt volt, nem az én hibám, és szégyenem, ha nem a szüleimé!

Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szedem! Csak sajnos a szüleim mellett ez lehetetlen volt ez álom meg valositasa! Nem tudom, hogy merjem be adni e a jelentkezésem a határvadász athoz? A múltam miatt. Nagyon meg bántam, és szégyellem. A mérgező szüleimmel megszakítottam minden kapcsolatot, ami csúnyán hangzik! De még könnyebbültem! Nem a pszichológia tesztektol félek, ha nem, amikor meg látják a gépben, hogy mitortent velem, hol feküdtem,és rögtön elutasitanak! Nem fog össze törni a világ, de nekem ez álmaim munkája! Most vagyok 3 éves gimnazista estin, hogy mellette dolgozhassak. Szerintetek elfogjak venni a papírjaim? És vajon mi lesz a következménye? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

máj. 19. 02:21
 1/5 anonim válasza:
67%
Ja, mennel migransra vadaszni, ugye?
máj. 19. 03:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Minnél nagyobb a hiány annál kevésbé válogatnak!

Minnél nagyobb a hiány annál kedvezőtlenebb ott valamijen körülmény!

máj. 19. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

"Mit tanalcsoltok?"

Kezdd el szedni azokat a gyógyszereket.

máj. 19. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Miért kell mindent lenézni ami nem “trendi” meló, itt mindenki manager meg jól kereső magánvállalkozó(?), persze interneten névtelenül minden is lehetsz.

Kérdező menj el, mit veszítesz? Legtöbb helyen segghülyék az emberek a melóhoz, mégis megállják a helyüket, lásd a parlamentben lévők.

máj. 19. 10:54
 5/5 anonim válasza:
60%
Sajnos a pszichiátriai státusz sok mindenben gátol, megbélyegez. 2 éve voltam bent, azóta nem mehetek egyes táborokba, egyes kolikba és felvételikor nem vették fel sulikba miatta. Gyanús hogy a honvédelmi is ezért bukott be többek között. :(( Azért remélem neked sikerül az álmod!
máj. 25. 07:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!