Mit tegyek? Hogyan építsek kapcsolatokat?
Azzal kezdeném, hogy egyke gyerekként nőttem fel. Magamnak való vagyok, introvertált személyiségű.
Mindig is nagy hangsúly fektettem tanulmányaimra.
Viszont a kapcsolatépítés háttérbe szorult, mert állandóan otthon ültem és tanultam.
Otthonülő vagyok. Nem igazán érdekelnek az emberek. Magamnak való vagyok.
Ezt mondták is rám. 1-2 barátom van, de a velük való találkozás is ritka, mert szívesebben filmezem, olvasom vagy kirándulok a kutyámmal.
Van egy párom. Szóval ki tudok kapcsolatokat alakítani, de idegenek nem igazán érdekelnek.
Itt jönnek a bajok!
Nem igazán találok munkát.
Amikor van munkám, akkor is nehezemre esik érdeklődni a többi kolléga felől. Kedves vagyok, udvarias, de nem jegyzem meg kivel mi a szitu, mert abszolút nem érdekel.
Mivel nincsenek jó összeköttetéseim, 5 hónapja nincsen munkám.
Van pénzem, ezt így át tudtam vészelni.
El vagyok keseredve.
Azt látom nemcsak az számít, hogy ki mennyire jó szakember, vagy mennyire kitartó vagy rátermett, sokat számít az ismeretség...
Ha eddig nem fektettem hangsúlyt a kapcsolatépítésre, akkor van még esélyem?
Mit tegyek?
Igazad van! De amikor be sem jutsz, mert van 30 jelentkező, ebből XY-nak valakije ott dolgozik, ezért őt veszik fel
, mert beajánlja.
Nem azért veszik fel mert xy ott dolgozik hanem azé mert jobbak a képességei mint neked.
Amúgy meg el lehet menni busz,máv,bkv,meki,burger,kfc,lidl,tesco,aldi folyamatos a felvétel....
Elvégeztem a bolti eladóit munka mellett felnőttképzésben. Dolgoztam boltban. Be se hívnak interjúra az Aldiba.
Azt akkor mivel magyarázzátok, amikor már egy család dolgozik egy helyen? Lidl, Aldi
Csak elintézi a családjának az, aki benn van.
Ugyanez volt a boltban, ahol dolgoztam. A vezető gyermekei ott dolgoztak.
Plusz Pepco jelentkezésnél meg kell adni, hogy melyik boltból melyik dolgozótól hallottam az állásról.
Igenis kell ismeretség, protekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!